Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αλήθεια για τη σχέση με τους συνεργάτες της στο Shopping Star - Τι δεν έδειξαν οι κάμερες

Τι συμβαίνει στους διαδρόμους του STAR

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με ένα τεράστιο πάρτι, στο πλευρό των αγαπημένων της ανθρώπων. Δημοσίευσε, μάλιστα, πολλές φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Είχε επιλέξει να φορέσει ένα υπέροχο μίνι φόρεμα με φουντωτά μανίκια και η τούρτα που είχε διαλέξει είχε μία πιο vintage διάθεση, με κερασάκια και πολλά κεράκια!

«2 μέρες αργότερα αυτές είναι οι φωτογραφίες που υπάρχουν από αυτά τα γενέθλια, αφώτιστες, κουνημένες, χωρίς κανένα κάδρο, αλλά γεμάτες χαρά και αγάπη!! Σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν και είστε εκεί. Και ευχαριστώ ξανά για τις ευχές σας, όλους πολύ! Ακόμα απαντάω», είχε γράψει στη λεζάντα.

Η έκπληξη των συνεργατών της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στα παρασκήνια του Shopping Star

Μετά το πάρτι, όμως, επέστρεψε στη δουλειά, όπου την περίμενε μία ακόμη έκπληξη. Οι συνεργάτες της πίσω από την κάμερα του Shopping Star θέλησαν να γιορτάσουν και εκείνοι μαζί της και έτσι της έφεραν μία ακόμη τούρτα και λουλούδια και εμφανίστηκαν μπροστά της.

Δείτε επίσης: Η απαράδεκτη κίνησή της προς τους δημοσιογράφους μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες

Η ίδια συγκινήθηκε πολύ και θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους ανθρώπους του καναλιού που την σκέφτηκαν και την τίμησαν με αυτό τον τρόπο, επισημαίνοντας σε μία νέα ανάρτηση στο προφίλ της πως από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να παρουσιάσει το project, μόνο ευχάριστα συναισθήματα αισθάνεται, τα οποία δεν τα περίμενε.

«Ήσασταν η πιο μεγάλη έκπληξη της προηγούμενης χρονιάς και μου τη σκάσατε και σήμερα και γενικά με έχετε εκπλήξει και καταπλήξει!! Σας ευχαριστώ για όλα #thisisus #shoppingstar *χρωστάμε κομμάτι στο Μπλάνα μας και στον Φάνη μας», σημείωσε.

Δείτε επίσης: Βαγγέλης Χαρισόπουλος: «Εγώ λυπήθηκα που έφυγε η Βίκυ Καγιά» - Όλη η αλήθεια για την συνεργασία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου