Όλγα Κιουρτσάκη: «Μπορείς να δεις το χαμόγελό μου, όχι τον πόνο μου...» - Η νέα ανάρτηση μετά τον σάλο για τον τσακωμό με την Άντζελα Δημητρίου

Γεμάτη νόημα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η διαμάχη της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και παρόλο που η πρώτη σε μία αποκαλυπτική της συνέντευξη "άδειασε" την ίδια και τον σύζυγό της, Φώτη Λώση (δείτε εδώ τι είπε), εκείνη, πέρα από μία σχετική ανάρτηση, δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση.

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok ένα βίντεο με φωτογραφίες της, στο οποίο μία φωνή ακούγεται να λέει: «Ξέρεις το όνομά μου, όχι την ιστορία μου. Μπορείς να δεις το χαμόγελό μου, όχι τον πόνο μου. Μπορείς να διαβάσεις τα χείλη μου, όχι τη σκέψη μου».

Η αινιγματική ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη μετά από όσα έχουν ακουστεί για τον τσακωμό με την Άντζελα Δημητρίου

Τι αποκάλυψε ο κουμπάρος της

Ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση μίλησε για ακόμα μια φορά για την Άντζελα Δημητρίου. Ο Γρηγόρος Εκμαλιάν έχει τοποθετηθεί πολλές φορές σχετικά με την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους και έχει κάνει πολλά αποκαλύψεις, ειδικά για την οικονομική κατάσταση που βιώνει το ζευγάρι.

Από πλευρά της ωστόσο η Άντζελα, δεν θέλει ούτε να τον βλέπει ούτε και να τον ακούσει. Άλλωστε για αυτό απαγόρευσε από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται να επιτρέψει την είσοδο τόσο στον ίδιο, όσο και στον γαμπρό της, Φώτη.

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν βέβαια, έχει απαντήσει στην αποκάλυψη αυτή, ενώ στο Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε και μια αποκάλυψη για την συνέντευξη κόλαφο που παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτοντας τις συμπεριφορές που είχαν απέναντι της η κόρη της και ο γαμπρός της.

«Όλο αυτό που έχει στηθεί είναι διαφημιστικό κόλπο, το οποίο είναι επί πληρωμή. H Άντζελα πήρε χρήματα για να δώσει τη συνέντευξη αυτή και το ποσό είναι τεράστιο, 30.000 ευρώ. Για να δώσει τη συνέντευξη σε κάποιο περιοδικό, δεν αναφέρω το όνομα και την ετοιμάζουν να βγει και στη τηλεόραση, σε ένα σταθμό. Ήμουν πολλά χρόνια στον χώρο της showbiz. Έχω κρατήσει επαφές με φίλους. Είναι πραγματικότητα! Θα το έλεγα χθες αλλά ήθελα να τσεκάρω τις πληροφορίες μου από σοβαρούς ανθρώπους όχι από τυχαίους αν στέκει. Δυστυχώς στέκει, Τα λέω όλα αυτά μέσα από ανθρώπους που είναι στις γύρω παραγωγές», είπε ο Γρηγόρης Εκμαλιάν.