Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Η τελευταία έξοδος του ζευγαριού πριν από τη γέννα

Δείτε φωτογραφίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Εδώ και λίγες ώρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στην κοινή ζωή ενός ζευγαριού, καθώς υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τον τοκετό και το φύλο του μωρού.

Οι νέοι γονείς πετούν στον έβδομο ουρανό, καθώς ολοκληρώθηκε με τον ωραιότερο τρόπο η αναμονή που περνούσαν τους τελευταίους 9 μήνες. Μην φανταστείτε ωστόσο πως έμειναν με σταυρωμένα χέρια σε αυτό το διάστημα, αφού μέχρι τις τελευταίες εβδομάδες έκαναν τακτικά δημόσιες εμφανίσεις. Μέχρι και δύο εβδομάδες πριν να γεννήσει, η Δήμητρα Βαμβακούση ήθελε να λικνιστεί στους ρυθμούς της Ελένης Φουρέιρα, κι έτσι έγινε. Η επιθυμία της, ήταν διαταγή για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Βαμβακούση: «Με έχετε ξεγραμμένη;» - Τι πραγματικά συνέβη στο νοσοκομείο όταν η μητέρα του Αγγελόπουλου έμαθε από την τηλεόραση πως πεθαίνει

Τα «έσπασαν» στη Φουρέιρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Nox το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου και μάλιστα επισκέφτηκε την τραγουδίστρια στα backstage μετά το τέλος του προγράμματος. Η Δήμητρα Βαμβακούση μάλιστα της έλεγε χαριτολογώντας ότι: «Ήρθα γιατί δεν κατεβαίνει το παιδί», για να συμπληρώσει αργότερα ωστόσο ότι της έχει μεγάλη εκτίμηση: «Εννοείται ότι από την πρώτη στιγμή που σε είχα δει στα Mad, με είχες βοηθήσει πάρα πολύ αυτό που είχε πει για την μητρότητα, και είναι και το νούμερο ένα θηλυκό. Ήρθα μπας και κατέβει, πρέπει να πάμε στο μαιευτήριο».

Η Ελένη Φουρέιρα την ευχαρίστησε για τα γλυκά της λόγια, αλλά απάντησε στο αστείο πως με τόσο χορό που έριξε η εγκυμονούσα σίγουρα θα έρθει το μωρό στη θέση του κι εκείνη θα γεννήσει άμεσα! «Με όλα αυτά τα χορευτικά που έκανες σήμερα πιστεύω ότι θα γεννήσεις όπου να ναι... Αύριο μεθαύριο θα εμπεδωθεί το μωρό εκεί που πρέπει», ανέφερε μεταξύ άλλων. Τελικά δικαιώθηκε, αφού όλα εξελίχθηκαν κατ' ευχήν.

Δείτε φωτογραφίες:

Γιώργος Αγγελόπουλος Δήμητρα Βαμβακούση
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Αναστάσιος Ντούγκας Γιώργος Αγγελόπουλος Δήμητρα Βαμβακούση
Με τον κουμπάρο τους, και δικηγόρο, Αναστάσιο Ντούγκα
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Γιώργος Αγγελόπουλος Δήμητρα Βαμβακούση
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας