Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σοφία Παυλίδου: «Αν μπορείτε να μας έφερε σε επαφή με την γυναίκα αυτή...»

Οι δημόσιες εκκλήσεις στο Instagram!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δύσκολες ώρες περνάει τόσο ο Χρήστος Φερεντίνος όσο και η πρώην σύζυγός του, Σοφία Παυλίδου. Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε στα social media πως έχασε το σκυλάκι του, και έκανε δημόσιες εκκλήσεις ώστε αν υπάρχει κάποια πληροφορίες να τους ενημερώσει για να το βρουν.

Αφού δημοσίευαν φωτογραφία του σκύλου, και αφού στην συνέχεια το αναζήτησαν και είδαν από κάμερες μαγαζιών τους δρόμους που πήρε, ανακάλυψαν πως γυναίκα το εντόπισε και το περιέθαλψε.

Οι αναρτήσεις Χρήστου Φερεντίνου και Σοφίας Παυλίδου

Μοιράστηκαν στιγμιότυπο της γυναίκας αλλά και του αυτοκινήτου της, και έγραψαν «Αν μπορείτε να μας φέρετε σε επαφή με την γυναίκα που βλέπετε, η οποία βρήκε και περιέθαλψε το σκυλάκι μας την Λώρα στην περιοχή της Άνοιξης, θα μας κάνετε ευτυχισμένους. Αυτό είναι το λευκό Yaris με την σχάρα στην οροφή που έφυγαν, Αν κάποιοι γνωρίζουν τη κυρία η οποία βρήκε και περιέθαλψε την Λώρα μας προφανώς με καλέ προθέσεις, ας μας βοηθήσουν να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί της».

Δείτε εδώ την εξομολόγηση που έχει κάνει η Σοφία Παυλίδου για τους εμμονικούς θαυμαστές της!

Χρήστος Φερεντίνος Σοφία Παυλίδου σκύλος

Χρήστος Φερεντίνος Σοφία Παυλίδου σκύλος χάθηκε

Χρήστος Φερεντίνος Σοφία Παυλίδου αναζήτηση σκύλου

Η σχέση Παυλίδου - Φερεντίνου μετά το διαζύγιο

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε η Σοφία Παυλίδου πριν από μερικούς μήνες. Συναντήθηκαν με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και συζήτησαν για όλα. Τα επαγγελματικά της σχέδια και την καριέρα της, όπως και για την προσωπική της ζωή, αφού έχει δυο υπέροχα παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο.

«Τώρα που μεγάλωσαν τα παιδιά είναι η ευκαιρία να ζήσω μια άλλη ζωή. Τα πρωινά, που τα παιδιά πήγαιναν σχολείο λέγαμε τα νέα μας, τους ξυπνούσα τραγουδώντας. Ήμουν η κλασική Ελληνίδα μαμά, είχα ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου και χαίρομαι για αυτό», ανέφερε σχετικά με τα παιδιά της που έχουν μεγαλώσει.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο και τη σχέση που διατηρούν χήμερα.

«Με τον Χρήστο είμαστε φίλοι, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Έχουμε περάσει πολλά μαζί. Εύχομαι "καλό κουράγιο" στον Χρήστο για την μεταγραφή του στον ΣΚΑΙ. Ο κόσμος τον αγαπάει. Θέλω να πάει καλά είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου». εξομολογήθηκε.