Κίνηση ανθρωπιάς από τον Μάρκο Σεφερλή προς τον Γιώργο Λαμπάτο: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε...»

Η πρόταση που του έκανε και τον συγκίνησε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Μάρκο Σεφερλή προς τον Γιώργο Λαμπάτο: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε...»

Ο Γιώργος Λαμπάτος έκανε νέες δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Παρασκευή 9/2. Ο ηθοποιός βγήκε μέσω ζωντανής σύνδεσης και αποκάλυψε πως ο Μάρκος Σεφερλής επικοινώνησε μαζί του μετά την δημόσια έκκληση που είχε κάνει (δείτε εδώ).

Όπως λοιπόν έκανε γνωστό, ο Μάρκος θα κάνει ανάκληση μετά την δικαστική διαμάχη που είχαν, και ο Γιώργος θα καταφέρει να πάρει τα χρήματα που του κρατούσαν οι τράπεζες, καθώς τα όφειλε στον Σεφερλή, αφού έχασε στη δίκη.

Μάλιστα, όχι μόνο κάνει ανάκληση, αλλά του έκανε πρόταση να συμμετάσχει στην νέα του θεατρική παράσταση την οποία θα ανεβάσει μέσα στο επόμενο διάστημα στο θέατρο Περοκέ και θα δημιουργήσει ένα νέο ρόλο πάνω στον Γιώργο Λαμπάτο.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λαμπάτου για τον Μάρκο Σεφερλή

«Χτύπησε το τηλέφωνο στο σπίτι μου και μου λέει είμαι ο Μάρκος Σεφερλή. Λέω ζητάω συγγνώμη κλπ και μου λέει δεν χρειάζεται να ζητήσεις αυτό το πράγμα. Μου λέει να πάρει τηλέφωνο ο δικηγόρος σου γιατί θα κάνω την ανάκληση. Ο Μάρκος με βοηθάει σε αυτή την περίπτωση να με σηκώσει και να με κρατήσει σε αυτή τη ζωή και τα όνειρα μου ξεκινάνε από την αρχή. Αλλά μου λέει έχω και κάτι να σου προτείνω. Μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει, να με πάρει στο θίασο με έναν πολύ καλό ρόλο όπως μου είπε. Εγώ εκεί άρχισα να πετάω στον ουρανό, δεν το περίμενα πραγματικά.

Περίμενα απλά να κάνει την ανάκληση, αυτό δεν το περίμενα, δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό. Ολοκληρώνεται αυτή την στιγμή η επανένταξη μου μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία που έχω περάσει και να αρχίσω να βλέπω τον ουρανό. Και θέλω επίσης να πω πως το επόμενο που σκέφτομαι ότι θα είναι ένα άνοιγμα ψυχής εκ μέρους τον ηθοποιών και τον συντελεστών με αρχή και πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Η εκπομπή Super Κατερίνα μάλιστα, επικοινώνησε με τον Μάρκο Σεφερλή και είπε πως δεν θέλει να μιλήσει στην κάμερα, καθώς μιλάει μόνο με τις πράξεις του. Επίσης, δεν ήθελε να διαφημίσει την παράσταση που θα ανεβάσει στο θέατρο Περοκέ και θα είναι αυτή στην οποία θα συμμετέχει ο Γιώργος Λαμπάτος.