Η Νόνη Δούνια εξομολογείται για την εγχείριση καρδιάς: «Σκέφτηκα κάποια στιγμή να...»

Τι δήλωσε για τις αισθητικές επεμβάσεις και τα φλερτ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στην εκπομπή Status του Κωνσταντίνου Καμέα παραχώρησε συνέντευξη η Νόνη Δούνια, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τα μπότοξ, τα φλερτ στη ζωή της πλέον καθώς και για την επέμβαση που έκανε στην καρδιά. Σε εκείνο το σημείο αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί να αφήσει ένα γράμμα στα παιδιά της, σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά στο χειρουργείο.

«Ήταν κάτι που ήξερα από μικρή, ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να χειρουργηθώ. Δεν ήταν επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, την έκανα λαπαροσκοπικά, αλλά ήταν ένα χειρουργείο καρδιάς. Δεν αγχώθηκα καθόλου. Σκέφτηκα κάποια στιγμή να αφήσω ένα γράμμα στα παιδιά μου. Και με το που σκέφτηκα αυτό, λέω: “Βγάλτο από το μυαλό σου, είναι τελείως λάθος σκέψη, όλα θα πάνε τέλεια”», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

Και συμπλήρωσε: «Ο γάμος μας, η γέννηση των παιδιών μας, η απώλεια του πατέρα μου και το χειρουργείο ήταν όλες στιγμές crash test για να δεις ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι σου. Σε όλες αυτές τις στιγμές έχω κάνει ξεκαθάρισμα ανθρώπων στη ζωή μου. Στα δύσκολα φαίνεται ο πραγματικός φίλος ή ο άνθρωπός σου».

Δείτε επίσης: Νόνη Δούνια: «Είχα την εκφυλιστική νόσο και...» - Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της

«Κάνω ένα μπότοξ κάθε έξι μήνες», δηλώνει η Νόνη Δούνια

Η Νόνη Δούνια είπε στη συνέχεια: «Πιο πολύ φλερτάρουν τον σύζυγό μου. Πιστεύω ότι δεν φλερτάρουν εύκολα τις ωραίες γυναίκες, οι οποίες είναι δυναμικές, γιατί εγώ δεν είμαι γατούλα. Υπάρχει φλερτ, αλλά όχι όσο φαντάζεσαι. Στα social με φλερτάρουν κάτι άκυροι, όχι αυτοί που θα 'θελα».

Και κατέληξε: «Είμαι υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς, κάνω ένα μπότοξ κάθε έξι μήνες τα τελευταία δύο χρόνια, αυτό είναι όλο κι όλο. Δεν είμαι καθόλου κοκέτα, ούτε ο άνθρωπος που φροντίζει τον εαυτό του με κρέμες. Είμαι με παραδοσιακή μεσογειακή γυναίκα, θα μπορούσα να είμαι με την ποδιά, το παρεό, ξυπόλυτη όλη μέρα στη θάλασσα και στη φύση».

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Happy Day στον Alpha: