My Style Rocks: Ξέσπασε σε χειροκροτήματα όλο το πλατό! Παίκτρια έπεσε στο πάτωμα και άφησε με το στόμα ανοιχτό την Κατερίνα Καβαάτου

Τρέλανε κριτές και συμπαίκτριες με το σπαγγάτο της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Ξέσπασε σε χειροκροτήματα όλο το πλατό! Παίκτρια έπεσε στο πάτωμα και άφησε με το στόμα ανοιχτό την Κατερίνα Καβαάτου

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 8/2 του My Style Rocks, υπήρξε μία παίκτρια η οποία μπορεί να μην κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με το look που παρουσίασε, ωστόσο οι χορευτικές της κινήσεις στο πλατό του ΣΚΑΙ άφησαν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος για την Θεοδώρα, η οποία στενοχώρησε τον Λάκη Γαβαλά με την απόδοσή της και επειδή εκείνος την είδε στα παρασκήνια να χορεύει, της ζήτησε να κάνει μία επίδειξη. Εκείνη τότε έπεσε στο πάτωμα και έκανε σπαγγάτο που της ήταν πιο εύκολο με τα ρούχα που φορούσε και τα χειροκροτήματα έπεσαν "βροχή".

Η Κατερίνα Καραβάτου, μάλιστα, ενθουσιάστηκε τόσο που δήλωσε πως είχε χρόνια να δει κάτι τέτοιο και της ξύπνησαν αμέσως πολύ όμορφες και γλυκές αναμνήσεις!

Δείτε επίσης: «Άλλη μία χείλια και τσίτος σεζόν ξεκίνησε δυναμικά» - Η αποθέωση στον Λάκη Γαβαλά και η "χολή" στην παίκτρια που επέστρεψε για 2η φορά

Το σπαγγάτο της Θεοδώρας στο My Style Rocks

Η παίκτρια που συγκίνησε με την εξομολόγησή της για τον καρκίνο

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Αμίνα Χακίμ στο χθεσινό (8/2) επεισοδίου του My Style Rocks. Συγκεκριμένα η παίκτρια αποκάλυψε ότι τον Ιούλιο του 2022 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τονίζοντας ότι μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας θέλει να στείλει το μήνυμα στις τηλεθεάτριες, "να μην το βάζουν κάτω".

«Eπειδή ο κ. Γαβαλάς είπε για παιδιά και για ανθρώπους… Το 2020 ήμουν εδώ. Στο μεταξύ μεσολάβησαν πολλά πράγματα στη ζωή μου. Ένα από αυτά ήταν ότι τον Ιούλιο του 2022 διαγνώστηκα με καρκίνο στο μαστό. Βρίσκομαι εδώ και θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που πέρασαν ή περνάνε κάτι αντίστοιχο, να μην το βάζουν κάτω σε καμία περίπτωση. Ότι δεν είναι μόνες. Για αυτό βρίσκομαι εδώ και θέλω να κερδίσω τον διαγωνισμό. Ακόμα κι αν φαίνεται ότι δεν περνώ καλά», αποκάλυψε.

Δείτε επίσης: «Άλλη μια χημειοθεραπεία σήμερα»: Δίνει "μάχη" για τη ζωή της η Αμίνα Χακίμ - Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

«Παρόλα αυτά είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Απλά όταν φέρνω στο μυαλό τι πέρασα και πως ανταπεξήλθα, αισθάνομαι περήφανη για τον εαυτό μου. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες θεραπείες και χειρουργεία. Δεν ήταν λίγα όλα αυτά που έκανα. Μπορεί να μην έχω την όψη ενός άρρωστου ανθρώπου ή που πριν ένα χρόνο μπορεί να ήταν στη χημιοθεραπεία. Δεν αντιμετώπισα τον καρκίνο σαν ένας άρρωστος άνθρωπος. Ήμουν τυχερή που πέρασα από αυτό γιατί μετά από αυτό», δήλωσε η Αμίνα Χακίμ.