Συγκλονίζει ο Γιώργος Παπακώστας με την περιγραφή της διάρρηξης: «Έπιασαν αιχμάλωτο τον λαντζιέρη με μαχαίρι»

Ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε προβληματισμένος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Γιώργος Παπακώστας με την περιγραφή της διάρρηξης: «Έπιασαν αιχμάλωτο τον λαντζιέρη με μαχαίρι»

Λίγες ώρες μετά την δεύτερη διάρρηξη που έγινε μέσα σε ένα χρόνο, στο μαγαζί του στη Νέα Σμύρνη, ο Γιώργος Παπακώστας μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και στην Μυρσίνη Κόντου, και συγκλόνισε με την περιγραφή του. Όπως αποκάλυψε, οι δράστες δεν δίστασαν να απειλήσουν με μαχαίρι τον υπάλληλό του, που καθάριζε εκείνη την ώρα, ενώ περιέγραψε την αγωνία του, αφού αυτές οι διαρρήξεις έχουν γίνει συχνό φαινόμενο στην περιοχή.

«Έγινε για δεύτερη φορά μέσα σε σχεδόν ένα χρόνο. Είμαι πολύ προβληματισμένος με αυτό που γίνεται. Ειδικά στην περιοχή της Νέας Σμύρνης έχουμε ανασφάλεια οι επιχειρηματίες γιατί είναι καθημερινό φαινόμενο να υπάρχουν ζημιές και “ανοίγματα” μαγαζιών από αυτή τη συμμορία ανηλίκων. Οι ζημιές που έγιναν δεν ήταν ιδιαίτερης σημασίας, κάτι πόρτες σπασμένες απ' τις οποίες μπήκαν μέσα. Ξέρω πλέον και δεν αφήνω λεφτά στο μαγαζί. Όλο αυτό που γίνεται στην κοινωνία, αυτή η ανασφάλεια πρέπει να σταματήσει, οι γονείς να ξέρουν πού είναι τα παιδιά τους», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπακώστας.

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπακώστας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη διάρρηξη στο μαγαζί του - Το ηχηρό μήνυμα για την οικογένειά του

Ο Γιώργος Παπακώστας περιέγραψε τους προβληματισμούς του

Και συμπλήρωσε: «Μπήκαν μέσα, έπιασαν αιχμάλωτο τον λαντζιέρη που καθάριζε το μαγαζί με μαχαίρι για να μην πάρει την αστυνομία. Αλλά ήμασταν τυχεροί γιατί τους είδε ένας περαστικός και πήρε την αστυνομία. Η αστυνομία ήρθε γρήγορα, και μπράβο τους. Το θέμα είναι ότι τα παιδιά που μπήκαν μέσα στο μαγαζί, ήξεραν το μαγαζί από την προηγούμενη φορά. Οπότε μετά από 7 λεπτά που ήρθε η αστυνομία, τα παιδιά είχαν φύγει σε 5 λεπτά, οπότε δεν τους προλάβαμε. Ο υπάλληλος φοβήθηκε ο καημένος, είναι καλά και στενοχωρήθηκα πολύ γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί και δουλεύει για εμάς σχεδόν 7 χρόνια τώρα και λέω ο καημένος πήγε να τη βρει από παιδιά που είναι στην ηλικία των παιδιών του στο Μπαγκλαντές».

«Το μόνο μου άγχος, όταν γίνεται κάτι τέτοιο, είναι αν είναι καλά οι συνεργάτες μου. Δεν ανησυχώ ότι θα του έκαναν ζημιά, δεν πιστεύω ότι είναι τόσο κακά παιδιά. Ελπίζω να βρουν τον δρόμο και να επιστρέψουν στο σχολείο τους, στα σπίτια τους, να βρούνε καμία δουλειά και αν θέλετε εγώ εδώ είμαι. Τα υλικά αντικαθίστανται, το θέμα είναι ο φόβος και η ανασφάλεια που με ταλανίζει πιο πολύ» κατέληξε ο Γιώργος Παπακώστας.