Τατιάνα Μπλάτνικ: Η ανατριχιαστική φωτογραφία του πατέρα της που αυτοκτόνησε όταν ήταν 7 ετών - Ρίγη συγκίνησης

Το ιδιαίτερο ταξίδι που έκανε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Τατιάνα Μπλάτνικ διαθέτει έναν "μεγάλο" λογαριασμό στο Instagram, με πολλούς ακόλουθους, οι οποίοι ξεπερνούν τις 80.000. Εκεί μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της και την προσωπική της ζωή, παρουσιάζοντας μία άλλη πλευρά του εαυτού της, πιο ανέμελη.

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, ωστόσο, προχώρησε σε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Σλοβενία, έναν τόπο με τον οποίο είναι πολύ δεμένη εξαιτίας του πατέρα της. Εκείνος αυτοκτόνησε όσο η ίδια ήταν 7 ετών και το ταξίδι αυτό της ξύπνησε αναμνήσεις από όσα έζησαν κατά τα παιδικά της χρόνια. Μάλιστα, έδειξε και μία σπάνια φωτογραφία του (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για εκείνον).

Η ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ με τον πατέρα της που αυτοκτόνησε

«Επιτέλους κατάφερα να φτάσω στην Σλοβενία, τη μαγική πόλη Μάριμπορ που είναι επίσης ο τόπος γέννησης του πατέρα μου και το ξεκίνημα ενός θεραπευτικού ταξιδιού προς τις ρίζες μου. Κατάφερα ακόμα και να βρω και να αγγίξω την κολυμπήθρα όπου βαπτίστηκε (και βρίσκεται ακόμα μέσα στον καθεδρικό).

Οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τους συγχρονισμούς που συνέβησαν σε αυτό το ταξίδι. Και αισθάνομαι ερωτευμένη με το Μάριμπορ.

Μόλις κατέφτασα με περίμενε ο δυναμικός και γοητευτικός δήμαρχος και ξεκίνησα μία περιοδεία στην πόλη. Συνάντησα τον αρχιτέκτονα που βρίσκεται πίσω από το υπό κατασκευή νέο πολιτιστικό κέντρο, είδα τον υπέροχο περίπατο που βρίσκεται παράλληλα με το ποτάμι Drava και δίνει μία αίσθηση ηρεμίας, ενώ σε εμπνέει να αποκτήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής, γεμάτο ενέργεια.

Μετά μου έκαναν την τιμή να μου δωρίσουν ένα από τα πιο σπάνια κρασιά στον κόσμο … το οποίο προσφέρεται ως δώρο σε ανώτερους λειτουργούς θεσμών, όπως ο Πάπας Παύλος ο 2ος, η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Δαλάι Λάμα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαος Γλύξμπουργκ: Αυτή είναι η βίλα που μένουν στην Αθήνα! Άνηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου