Δήμος Αναστασιάδης – Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση: «Αυτό είναι κουτσομπολιό»

Τι αποκάλυψε για την Τζένη Θεωνά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δήμος Αναστασιάδης – Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση: «Αυτό είναι κουτσομπολιό»

Λίγο μετά την πρεμιέρα του στο πλευρό της Άντζελας Δημητρίου, ο Δήμος Αναστασιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Ο τραγουδιστής αρνήθηκε εκ νέου να απαντήσει για την οικογενειακή κόντρα που έχει η συνάδελφός του με την κόρη της, αναφέρθηκε στο παιχνίδι που γίνεται επάνω στην πίστα με τους θαμώνες, ενώ τόνισε πως δεν έχει γράψει (ακόμα) κάποιο τραγούδι για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά, αλλά είναι κάτι που θα ήθελε να κάνει στο μέλλον.

«Η Άντζελα Δημήτριου είναι απίθανη, φουλ επαγγελματίας, πολύ δοτική, extra large, το έχω πει. Δεν με απασχολούν αυτά τα πράγματα και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι επάνω στην οικογενειακή ζωή της Άντζελας. Παρόλα αυτά σε όλες τις οικογένειες γίνονται πράγματα, εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο να σχολιάσω το οτιδήποτε. Θεωρώ πως όταν σχολιάζεις τέτοιου είδους θέματα, αυτό είναι κουτσομπολιό», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Απούσα από την συνέντευξη τύπου της νέας της συνεργασίας - Αρνήθηκε να απαντήσει ο Δήμος Αναστασιάδης

Η αναφορά του Δήμου Αναστασιάδη στη σύντροφό του

Ο Δήμος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στη συνέχεια και στο «παιχνίδι» που γίνεται επάνω στην πίστα με τα λουλούδια που πετούν οι θαμώνες στους τραγουδιστές. «Στην πίστα έχω “φάει” λουλούδι παντού, αυτό είναι κάτι ελληνικό. Αν δουλεύεις με λουλούδια το διασκεδάζεις. Το κάνω σαν παιχνίδι, και το ευχαριστιέμαι κιόλας, εννοώ ότι έχω γίνει ζογκλέρ με τα λουλούδια», είπε με χιούμορ ο τραγουδιστής.

Κλείνοντας, ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε για την Τζένη Θεωνά και τα κομμάτια που γράφει: «Θεωρώ ότι λίγο-πολύ όλα τα τραγούδια είναι βιωματικά, σημαίνουν πράγματα, αλλά δεν υπάρχει κάποιο που έχω γράψει για μένα και την Τζένη. Ελπίζω στο μέλλον να υπάρξει»