Ελένη Μενεγάκη – Εύχεται στην κόρη της Λάουρα Λάτσιου με μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία: «Χρόνια σου πολλά παιδί μου!»

Συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μία ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή (9/2) για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς η Λάουρα Λάτσιου γίνεται 19 χρονών, με την παρουσιάστρια να της στέλνει δημοσίως τις ευχές της. Παρότι είναι μία επιτυχημένη γυναίκα στον χώρο της τηλεόρασης, δεν έχει κρύψει πως είναι πάνω απ' όλα μητέρα, με τα παιδιά της πλέον να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της.

Είχαν προηγηθεί λίγες ώρες πριν οι ευχές του πρωτότοκου γιου της παρουσιάστριας, Άγγελου Λάτσιου, που ανέβασε μία παλιά φωτογραφία τους να παίζουν μαζί στην αυλή -διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες. Η Ελένη Μενεγάκη της ευχήθηκε και διαδικτυακά, ανεβάζοντας επίσης μία φωτογραφία απ' όταν ήταν μικρή και να της εύχεται: «Χρόνια πολλά ΛΑΟΥΡΑ! Παιδιιιιιιιιι μου», μαζί με πολλές καρδούλες.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Μου φαίνεται ότι...» - Η αντίδρασή της μόλις είδε σε φωτογραφία την κόρη της Δανάης Μιχαλάκη

On air ευχήθηκε στην κόρη της η Ελένη Μενεγάκη

Η Λάουρα Λάτσιου σπουδάζει στο Λονδίνο. Είναι τα πρώτα γενέθλιά της που τα γιορτάζει μακριά από την οικογένειά της, γι' αυτό και η παρουσιάστρια ήταν αρκετά συγκινημένη όταν ευχόταν σήμερα στο παιδί της on air: «Χρόνια πολλά». Με αφορμή τα γενέθλια του συνεργάτη της Δημήτρη Ουγγαρέζου έστειλε τις ευχές και στην κόρη της.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Παιδί μου, παιδί μου εκεί που είσαι μακριά, στα ξένα, η μάνα σου να ξέρεις εκεί το έχει συνέχεια το μυαλό της, σε εσένα πουθενά αλλού... Σε εσένα καλό μου παιδί. Χρόνια σου πολλά παιδάκι μου, παραμιλά η Ελένη», με τους συνεργάτες της να εύχονται κι εκείνοι με τη σειρά τους στην παρουσιάστρια να είναι γερή και να την χαίρεται!

Δείτε το στιγμιότυπο στο τελευταίο λεπτό του παρακάτω βίντεο: