Τόνια Σωτηροπούλου: «Δεν ντρέπομαι γι' αυτό! Τα περισσότερα χρήματα τα βγάζω από...»

Οι άσχημες κριτικές, οι ρόλοι και ο γάμος της με τον Κωστή Μαραβέγια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τόνια Σωτηροπούλου: «Δεν ντρέπομαι γι' αυτό! Τα περισσότερα χρήματα τα βγάζω από...»

Η Τόνια Σωτηροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, η οποία βγήκε στον αέρα το πρωί της Παρασκευής 9/2. Σε αυτή η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για τους ρόλους της, αλλά και για πιο προσωπικά ζητήματα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα χρήματα που μπορεί να παίρνει από τις συνεργασίες της στα social media, αλλά και στην ζωή της με τον Κωστή Μαραβέγια μετά τον γάμο, τα κουσούρια του και τις αιτίες των τσακωμών τους.

Οι δηλώσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου

«Πάρα πολλοί Έλληνες ηθοποιοί δουλεύουν στο εξωτερικό, δεν είμαι μία από τους ελάχιστους, απλά εγώ στην Ελλάδα μπορεί να είμαι πιο αναγνωρίσιμη. Να θαυμάζουμε το καλό, την πορεία, την εξέλιξη, αντί να ευχόμαστε “να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα”, που γενικά στην Ελλάδα υπάρχει πάρα πολύ σαν φιλοσοφία. Το ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που έκαναν άσχημη κριτική στην ταινία του Λάνθιμου, Poor Things, και έβαλαν τρία, είναι ένα ξεκάθαρο σύνδρομο κομπλεξισμού και εμένα με κάνει να αισθάνομαι μεγάλη ντροπή», είπε αρχικά.

«Δε με αφορούν αυτά που είπαν για τη συμμέτοχη μου στο Skyfall. Έκανα μία audition, πήρα έναν ρόλο που είμαι πολύ περήφανη γι' αυτόν, όπως και για κάθε ρόλο που κάνω. Είναι κάτι που θα είναι για πάντα στο βιογραφικό μου και κανείς δεν μπορεί να μου το πάρει αυτό. Συνήθως μου προτείνουν ρόλους της μοιραίας γυναίκας, που την παρατάει κάποιος. Αυτά δεν με αφορούσαν, γιατί θεωρούσα ότι δεν είναι κάτι που θα με εξελίξει. Αυτό μου στοίχισε ρόλους και δε δούλευα για κάποιο χρονικό διάστημα. Γι' αυτό τον λόγο πέρυσι έκανα το Milky Way. Κάνω έναν σπουδαίο ρόλο στις Ψυχοκόρες. Είμαι πολύ ευγνώμων που μου έγραψαν ένα τέτοιο διαμάντι», συνέχισε.

Όσον αφορά στην κριτική που δέχονται όσοι ασχολούνται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βγάζουν χρήματα από αυτά, επισήμανε: «Εγώ, προσωπικά, τα περισσότερα χρήματά μου τα βγάζω από τις συνεργασίες μου στο Instagram και δεν ντρέπομαι για αυτό. Αλλά είναι ο λόγος που μπορώ να κάνω τις επιλογές αυτές στο επάγγελμά μου».

Και κατέληξε για τον σύζυγό της: «Η ζωή μου δεν έχει αλλάξει καθόλου με τον γάμο μου με τον Κωστή Μαραβέγια. Πάντα υπάρχει ένα αίσθημα ασφάλειας και προστασίας παραπάνω. Ο πιο συχνός λόγος που τσακωνόμαστε με τον Μαραβέγια είναι γιατί δεν κλείνω καλά τα καπάκια και πέφτουν όλα κάτω. Αυτό που με εκνευρίζει στον Κωστή, που είναι επίσης πολύ βαρετό, δεν είναι αιτία καβγά, είναι ότι είναι δεν συγκεντρώνεται και με ρωτάει πού βρίσκονται τα πράγματα που είναι μπροστά του. Μπορεί να με κάνει τρελή αυτό το πράγμα».

Δείτε επίσης: «Δεν φορούν όλοι οι ήρωες κάπα» - Οι τρυφερές ευχές της Τόνιας Σωτηροπούλου στον Κώστα Μαραβέγια για την ονομαστική του εορτή