«Δεν φορούν όλοι οι ήρωες κάπα» - Οι τρυφερές ευχές της Τόνιας Σωτηροπούλου στον Κώστα Μαραβέγια για την ονομαστική του εορτή

Του ευχήθηκε με φωτογραφίες και βίντεο από τις Κάννες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον Κώστα Μαραβέγια, μιας και γιορτάζει την ονομαστική του εορτή. Μάλιστα, δεν βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά στις Κάννες από την Παρασκευή.

Μαζί του φυσικά είναι και η αγαπημένη του, Τόνια Σωτηροπούλου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Η κούκλα ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της και δημόσια, αναρτώντας μερικά βίντεο και φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί των Καννών στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε επίσης: Είχε πέσει ολόκληρος πάνω της - Τα τρυφερά τετ α τετ & τα χάδια του Μαραβέγια στη Σωτηροπούλου

Οι ευχές της Τόνιας Σωτηροπούλου στον Κώστα Μαραβέγια για την ονομαστική του εορτή

Μάλιστα, η Τόνια Σωτηροπούλου έγραψε για τον άντρα της ζωής της: «Δεν φορούν όλοι οι ήρωες κάπα! Χρόνια Πολλά».

Οι ευχές της Τόνιας Σωτηροπούλου στον Κώστα Μαραβέγια για την ονομαστική του εορτή

Ο τρόπος και το μέρος που γνωρίστηκε το ζευγάρι

Το μεσημέρι της Τετάρτης (11/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ελένη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Κωστή Μαραβέγια. Ο γνωστός τραγουδιστής που πρόσφατα βρέθηκε στο Λονδίνο και ήταν αρκετά διαφορετικός (δείτε εδώ την φωτογραφία) μίλησε στην εκπομπή του Mega, για διάφορα πράγματα και γεγονότα, αλλά έκανε λόγο και για την περίεργη γνωριμία του με την σύζυγο του, Τόνια Σωτηροπούλου.

«Γνωριστήκαμε στην πρεμιέρα μιας ταινίας που έπαιζε εκείνη. Είχα πάει στο Παλλάς, την ήξερα σαν ηθοποιό και εκεί τη γνώρισα από κοντά. Μετά μεσολάβησε ένα διάστημα όπου κάπως μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί ήταν σε ένα αεροπλάνο και έπαιζε ένα τραγούδι μου και με ρώτησε «είναι δικό σου το κινητό;». Της λέω: είσαι τρελή, παιδί μου, θα βάλω ήχο κλήσης το τραγούδι μου; Τι είμαι;», είπε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Αλλά φυσικά της λέω: αφού με ρωτάς, δεν είναι δικό μου αλλά όποτε θέλεις να βρεθούμε θα χαρώ», προσέθεσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Η Τόνια μου δίνει την ελευθερία να κάνω αυτό που αγαπώ χωρίς ωράριο και υποχρεώσεις. Εγώ αισθάνομαι την απόλυτη ελευθερία να είμαι δημιουργικός, να παίρνω τον χρόνο μου για να κάνω αυτό που θέλω. Μπορεί να λείπω μία μέρα ολόκληρη από το σπίτι. Αυτό νομίζω ότι είναι το καλύτερο», δήλωσε ο Κωστής Μαραβέγιας για τη συμβίωσή του με την Τόνια Σωτηροπούλου.