Είχε πέσει ολόκληρος πάνω της - Τα τρυφερά τετ α τετ & τα χάδια του Μαραβέγια στη Σωτηροπούλου

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βραδινή τους έξοδο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ερωτευμένοι και πολύ ισορροπημένοι με το ζευγάρι να ζει την αγάπη του, απασχολώντας τα μέσα σχετικά με το πόσο ταιριαστοί είναι μαζί, χωρίς βέβαια να το επιδιώκουν όλο αυτό.

Τόσο σε συνεντεύξεις, που παραχωρούν, όσο και μέσα από τις αναρτήσεις, που βλέπουμε να κάνουν στα social media κάνουν γνωστό, το πως γεμίζουν το χρόνο τους, όταν έχουν ολοκληρώσει τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις (δείτε εδώ τη μεγάλη αλλαγή που έκανε ο Μαραβέγιας με το που γνώρισε τη Σωτηροπούλου).

Η νέα βραδινή έξοδος του Κωστή Μαραβέγια με την Τόνια Σωτηροπούλου

Μάλιστα οι δύο τους βρέθηκαν στο Vox με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να απαθανατίζει το ζευγάρι, που ήταν ανέμελο και αντάλλασσε τρυφερά τετ - α - τε χωρίς να βλέπει την κάμερα.

Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου

Ο τρόπος και το μέρος που γνωρίστηκε ο Μαραβέγιας με τη Σωτηροπούλου

Το μεσημέρι της Τετάρτης (11/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ελένη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Κωστή Μαραβέγια. Ο γνωστός τραγουδιστής που πρόσφατα βρέθηκε στο Λονδίνο και ήταν αρκετά διαφορετικός (δείτε εδώ την φωτογραφία) μίλησε στην εκπομπή του Mega, για διάφορα πράγματα και γεγονότα, αλλά έκανε λόγο και για την περίεργη γνωριμία του με την σύζυγο του, Τόνια Σωτηροπούλου.

«Γνωριστήκαμε στην πρεμιέρα μιας ταινίας που έπαιζε εκείνη. Είχα πάει στο Παλλάς, την ήξερα σαν ηθοποιό και εκεί τη γνώρισα από κοντά. Μετά μεσολάβησε ένα διάστημα όπου κάπως μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί ήταν σε ένα αεροπλάνο και έπαιζε ένα τραγούδι μου και με ρώτησε «είναι δικό σου το κινητό;». Της λέω: είσαι τρελή, παιδί μου, θα βάλω ήχο κλήσης το τραγούδι μου; Τι είμαι;», είπε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Αλλά φυσικά της λέω: αφού με ρωτάς, δεν είναι δικό μου αλλά όποτε θέλεις να βρεθούμε θα χαρώ», προσέθεσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Η Τόνια μου δίνει την ελευθερία να κάνω αυτό που αγαπώ χωρίς ωράριο και υποχρεώσεις. Εγώ αισθάνομαι την απόλυτη ελευθερία να είμαι δημιουργικός, να παίρνω τον χρόνο μου για να κάνω αυτό που θέλω. Μπορεί να λείπω μία μέρα ολόκληρη από το σπίτι. Αυτό νομίζω ότι είναι το καλύτερο», δήλωσε ο Κωστής Μαραβέγιας για τη συμβίωσή του με την Τόνια Σωτηροπούλου.