''Έκοψα το αλκοόλ σε μία ημέρα'' - Άλλαξε τελείως ζωή ο Κωστής Μαραβέγιας μετά τη Σωτηροπούλου

Κομμένες οι παλιές συνήθειες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Έκοψα το αλκοόλ σε μία ημέρα'' - Άλλαξε τελείως ζωή ο Κωστής Μαραβέγιας μετά τη Σωτηροπούλου

Συνέντευξη στο Happy Day έδωσε ο Κωστής Μαραβέγιας, που βρίσκεται σε σειρά περιοδειών τον τελευταίο καιρό. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σπάνια πάθησή του, στις εξαρτήσεις που είχε σαν άνθρωπος, αλλά και στις μεγάλες αλλαγές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στη ζωή του.

Μπορεί να συζήτησε και για το πιθανό του μέλλον στην τηλεόραση, ωστόσο προς το παρόν φαίνεται συγκεντρωμένος στις συναυλίες του, μετά από τις πολύ όμορφες διακοπές που πέρασε με τη σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου.

Οι εξαρτήσεις και οι αλλαγές στη ζωή του Κωστή Μαραβέγια

«Ζορίστηκα με τις πολλές κάμερες, το κοινό και τον ανιματέρ. Η έκθεση στον κόσμο ήταν μια μεγάλη χαρά. Δεν αποκλείω να ξανακάνω τηλεόραση, στην παρούσα φάση όμως έχω ανάγκη τις συναυλίες. Δεν θα ήθελα να με δω πάλι σε ένα πλατό. Η παρουσία μου στην ΕΡΤ ήταν ωραία, θετική. Η συνεργασία έληξε, μπήκε σε μια παύση. Έκανε τον κύκλο της» είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Η λεύκη είναι ένα χαρακτηριστικό που έχω ως άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται κάποιος να το κρύψει ούτε να το διατυμπανίσει. Απλά φαίνεται και ό,τι φαίνεται είναι καθαρό, ειλικρινές και όμορφο. Τα τελευταία 8 χρόνια δεν έτρωγα κρέας, σποραδικά και αραιά μόνο. Τρία χρόνια είμαι βίγκαν, τα έκοψα όλα τα ζωικά μέσα σε μια ημέρα, όπως και το αλκοόλ. Αισθάνομαι πολύ καλά!» αποκάλυψε ο Μαραβέγιας.

To σπίτι που στεγάζουν τον έρωτά τους με τη Σωτηροπούλου

H Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, που μετά τον σχετικά πρόσφατο γάμο τους στην Ύδρα είναι όλο στα μέλια αποδεικνύοντας περίτρανα σε όλους, πως είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι μεταξύ τους.

Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να κάνουν μια αλλαγή στη ζωή τους για το δικό τους καλό και τη βολή τους και έτσι άλλαξαν σπίτι αλλά όχι περιοχή. Αφού λοιπόν τακτοποιήθηκαν στο νέο τους διαμέρισμα στο Μετς, ο τραγουδιστής αποφάσισε να πειράξει λίγο την ηθοποιό και έτσι της πήρε δώρο ένα λάστιχο κήπου, και μάλιστα δε δίστασε να την τραβήξει βίντεο με αυτό.