Αποκλειστικό: Στην Ιθάκη με πολυτελές σκάφος Μαραβέγιας και Σωτηροπούλου - Φωτογραφίες από την παραλία

Ρομαντικές διακοπές για το αγαπημένο ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Στην Ιθάκη με πολυτελές σκάφος Μαραβέγιας και Σωτηροπούλου - Φωτογραφίες από την παραλία

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια δείχνουν να μην έχουν τέλος. Το ζευγάρι αυτή την περίοδο απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, ενώ αποφάσισε να περάσει τον Δεκαπενταύγουστο στην πανέμορφη Ιθάκη.

Συγκεκριμένα, το ευτυχισμένο ζευγάρι πριν από λίγες ώρες έφτασε στην παραλία Γιδάκι της Ιθάκης με το πολυτελές σκάφος τους και έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν και στην Κεφαλονιά (δείτε εδώ τη φωτογραφία της ηθοποιού με κατακόκκινο μπικίνι).

Με σκάφος σε μαγευτική παραλία της Ιθάκης ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου

Διακριτικοί όπως πάντα, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας απόλαυσαν το μπάνιο τους και όπως μας μεταφέρει πηγή μας που βρέθηκε κοντά στο ζευγάρι δεν ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί. Η ηθοποιός επέλεξε ένα απλό μαύρο ολόσωμο μαγιό με ανοιχτή πλάτη.

Μαραβέγιας Σωτηροπούλου σκάφος
Μαραβέγιας Σωτηροπούλου Ιθάκη

Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Το πρωί της Παρασκευής 13/5 έδωσε συνέντευξη στον Αλέξη Μίχα και την εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο τέλος της εκπομπής του «Δυνατά», αλλά και νέα του επαγγελματικά βήματα. Στην συνέχεια τόνισε πως θα ήθελε να γίνει μπαμπάς, ενώ μοιράστηκε και το ευτράπελο λίγο πριν παντρευτεί την αγαπημένη του, Τόνια Σωτηροπούλου (δείτε εδώ πως της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της).

«Ήταν πάρα πολύ ωραία στην εκπομπή Δυνατά. Στην αρχή, είχα λίγο άγχος γιατί είχε πολλές κάμερες. Ο ρόλος μου ήταν πολλαπλός και πιο απαιτητικός. Στην πορεία της εκπομπής αισθάνθηκα άνετα και αυτό που κέρδισα περισσότερο από όλα ήταν, η αγάπη μου για όλους τους συνάδελφους που γνώρισα. Η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί την επομένη σεζόν.

Κάνω συζητήσεις για άλλες εκπομπές. Μου αρέσει πολύ ο δρόμος, το ταξίδι και το εξωτερικό γύρισμα. Οτιδήποτε έχει σχέση με αυτά δίνω την ψυχή και την καρδιά μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε ένα πλατό σε καθημερινή βάση. Για την επομένη σεζόν υπάρχουν σχέδια και συζητήσεις με τη δημόσια τηλεόραση, άλλα είναι νωρίς ακόμα», είπε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

Και συνέχιεσε: «Πάντα παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης. Μου έχει μείνει από παλιά αυτό. Επειδή έχω σπουδάσει μαθηματικά και στατιστική, παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης και βρίσκω ενδιαφέρον στο πώς εξελίσσονται.

Η τηλεόραση έχει χάσει ένα μέρος του κοινού της, επειδή αυτό έχει στραφεί στις πλατφόρμες. Την πρωτοχρονιά κάναμε 14% τηλεθέαση και χάρηκα πολύ. Έχουμε κάνει και χαμηλότερα νούμερα. Θέλει όμως μία ισορροπία, ένα μέτρο. Οι εκπομπές πρέπει να έχουν απήχηση, άλλα δεν πρέπει οι συντελεστές τους να γίνονται “όμηροι”».