Γιώργος Καράβας: ''Άναψαν'' φωτιές με το νέο, αισθησιακό του βίντεο - Ημίγυμνος στον καθρέφτη του μπάνιου

Πολλά στα σχόλια στο instagram!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια περιήγηση στο προφίλ του Γιώργου Καράβα στο instagram είναι αρκετή για να αντιληφθεί κανείς το πόσο ο ίδιος αγαπάει τη λεπτομέρεια, την τάξη στο σπίτι του και γενικότερα το ωραίο για τον εαυτό του και για τους γύρω του.

Οι πολύ συχνές αναρτήσεις του μοντέλου στα social media επιβεβαιώνουν καθημερινά το λόγο που έχει χαράξει τη δική του ξεχωριστή πορεία στο χώρο του μόντελινγκ. Μέσα από το νέο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος την Πέμπτη 8/2 θα λέγαμε πως άναψαν πολλές ''φωτιές'' στα κοινωνικά δίκτυα.

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Καράβας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου, που ακολουθεί ποζάροντας ημίγυμνος μπροστά από τον καθρέφτη μπάνιου του! (δείτε τον εδώ να κάνει ολόγυμνος ντουζ).

Το νέο βίντεο του Γιώργου Καράβα από το μπάνιο του

«Η καθημερινή μου ρουτίνα περιποίησης προσώπου», έγραψε ο Γιώργος Καράβας.

Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για αντίστοιχο βίντεο του

«Γιατί να κάτσω να στήσω μέσα στην υγρασία το κινητό, να κάνω μπάνιο για να το ανεβάσω; Ότι τι; Ότι κάνεις μπάνιο και είσαι καθαρός; Τη γνώμη μου λέω. Μου λέτε ότι είχε αρνητικές κριτικές. Είχε αρνητικές κριτικές, γιατί δείχνει έναν ναρκισσισμό και μια ωραιοπάθεια που δεν αντιστοιχεί», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου στο Γειά σου και συνέχισε διότι οι συνεργάτες της διαφωνούσαν:

«Το γυμνό αν η άλλη έχει να διαφημίσει ας πούμε ένα σαμπουάν ή όλο της το είναι που το έχει προς πώληση το κάνει. Τώρα ο συγκεκριμένος είναι επαγγελματίας. Εγώ δεν είπα ότι επειδή συμβαίνει αυτό γενικά στο Instagram μπορεί να το κάνει και ο Καράβας».

«Ο Καράβας είναι ένας άνθρωπος που θέλει και δική του εκπομπή στην τηλεόραση, είναι παρουσιαστής, είναι κριτής στο GNTM, είναι ένας άνθρωπος της μόδας. Το να μπει να κάνει μπάνιο και να μας το δείξει», κατέληξε.