Ολόγυμνος στο μπάνιο του σπιτιού του ο Γιώργος Καράβας - Δημοσίευσε βίντεο να κάνει ντουζ!

"Κόλαση"!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ολόγυμνος στο μπάνιο του σπιτιού του ο Γιώργος Καράβας - Δημοσίευσε βίντεο να κάνει ντουζ!

Ο Γιώργος Καράβας ξεκίνησε την εργασιακή του πορεία ως personal trainer, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία. Λίγο αργότερα ωστόσο, ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο της μόδας με πρώτη του δουλειά στο εξωτερικό να είναι με τον οίκο Zegna. Μάλιστα, έχει ασχοληθεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους όπως Jean Paul Gaultier, Gianfranco Ferré, Thierry Hermès, Vivienne Westwood.

Σήμερα θεωρείται από τους πιο ακριβοπληρωμένους Έλληνες στο χώρο της μόδας, ενώ έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του coach στο GNTM. Σε επόμενο κύκλο μάλιστα είχε και τη θέση του κριτή.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή εδώ και 9 χρόνια είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του, Ραφαέλα Ψαρρού και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Μάλιστα, πρόσφατα μετακόμισαν και σε νέο σπίτι. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη βίλα που είναι από τζάκι στο μεγαλύτερο μέρος της με πολλούς σικάτους εσωτερικούς χώρους - δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Καράβας γυμνός από το μπάνιο του

Πριν μερικά λεπτά μάλιστα, ο Γιώργος Καράβας μας έδειξε και το... μπάνιο του! Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο την ώρα που απολάμβανε το πρωί του μπάνιο.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο οι followers του τον αποθέωσαν!

Τα σχόλια δικά σας....


Τέλος από το GNTM

Όπως φαίνεται, δε θα συνεχίσει την πορεία του στο ριάλιτι μόλις, ούτε από τη θέση του κριτή, ούτε και από τη θέση του coach (δείτε εδώ τι είχε πει για τις σχέσεις συντελεστών του παιχνιδιού). Το γεγονός έκανε γνωστό τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής "ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ", που παρακολουθήσαμε την Κυριακή 26/11.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, το μοντέλο αποχωρεί οριστικά από το reality μόδας καθώς θεωρούσε, πως χρειαζόταν κάτι άλλο για να αναβαθμιστεί. Σκέφτεται λοιπόν να κάνει κάτι στο κομμάτι της ψυχαγωγίας ως παρουσιαστής.

Μάλιστα, την παρουσίαση του reality, φαίνεται, πως θα αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.