Χρήστος Μάστορας: Δυσάρεστα νέα για τον τραγουδιστή – Βγήκε η ανακοίνωση

Τι συνέβη;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Αυτή θεωρητικά ήταν μία καλή εβδομάδα για τον Χρήστο Μάστορα, αφού πριν από λίγες μέρες ακούστηκε πως θα υποδυθεί έναν μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή, που η ζωή του έρχεται στη μεγάλη οθόνη -δείτε εδώ για ποιον πρόκειται. Παρόλα αυτά δεν έκλεισε με εξίσου ευχάριστο τρόπο, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα...

Το απόγευμα της Παρασκευής μία ανακοίνωση ήρθε να αναστατώσει τους χιλιάδες fans του Χρήστου Μάστορα, που δίνουν ανελλιπώς το «παρών» στο Έναστρον, όπου εμφανίζεται ο frontman των Μελισσών με το συγκρότημά του και με τον Σάκη Ρουβά, έχοντας στο πλευρό τους την Αναστασία. Για την ιστορία, κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι εμφανίσεις τους είναι sold out.

Δείτε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Όλα τα ζευγάρια έχουν τα προβλήματά τους, μη νομίζεις...» - Η εξομολόγησή της για τον Χρήστο Μάστορα

Η ανακοίνωση του Έναστρον για τον Χρήστο Μάστορα

Ωστόσο οι fans του καλλιτέχνη θα πρέπει να περιμένουν αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το μαγαζί, αναβάλλεται το αποψινό, και του αυριανό προγράμματος, εξαιτίας μίας περιπέτειας υγείας που ταλαιπωρεί ο Χρήστος Μάστορας.

«Το Έναστρον βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσει τις sold out εμφανίσεις για σήμερα Παρασκευή 9/2 και αύριο Σάββατο 10/2 λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας, Χρήστου Μάστορα. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα» αναφέρει η ανακοίνωση του μαγαζιού.

Η ανακοίνωση του Έναστρον για τον Χρήστο Μάστορα

Αυτή τη σεζόν, ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες συνεργάζονται με τον Σάκη Ρουβά, καθώς πραγματοποιούν εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον, από τον περασμένο Νοέμβριο, κάνοντας ένα λαμπερό και πρώτο opening. Mία γεύση είχε δώσει ο Χρήστος Μάστορας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μία ανακοίνωση.

Οι δυο καλλιτέχνες, αλλά και τα μέλη της μπάντας ντύθηκαν ως καουμπόηδες στην άγρια δύση, με καπέλα, πάνω σε ταύρους και δίπλα τους βρισκόταν και η Αναστασία, η οποία συμπληρώνει το σχήμα τους αυτή τη χρονιά.