Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στον παιδίατρο με τον μικρό Πάρη - «Έχω αγχωθεί»

Ανήσυχη η Influencer για τον μπέμπη της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ιωάννα Τούνη τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να εκπληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης 8/2 μπήκε ξανά στο αεροπλάνο μαζί με τον γιο της, Πάρη, και επέστρεψε στην Αθήνα, στο σπίτι που μένει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Δημοσίευσε και story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το αεροδρόμιο από τη στιγμή που ο μπέμπης της περπατούσε τριγύρω και εξερευνούσε τον χώρο, αφού πλέον δεν χρειάζεται να στηρίζεται πουθενά για να κάνει τα βήματά του (δείτε εδώ την συνταγή περπατόπιτας που έφτιαξε την πρώτη φορά που περπάτησε μόνος του).

Το ραντεβού του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον παιδίατρο

Το πρωί της Παρασκευής 9/2, όλη η οικογένεια μπήκε στο αμάξι, αλλά προορισμός αυτή τη φορά ήταν το ιατρείο του παιδίατρου του μωρού. Η νέα μανούλα αποκάλυψε είχε αγχωθεί για την συνάντηση αυτή, καθώς ήθελε να σιγουρευτεί πως δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, ενώ ο σύντροφός της ήταν εντελώς ψύχραιμος.

«Είμαστε καθ’ οδόν για τον παιδίατρο και νομίζω ένα τσικ έχω αγχωθεί. Τον Δημήτρη χαλαρό τον βλέπω, εντάξει είμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Στα χνάρια της μητέρας της, Τάνιας - Το συγκινητικό σχόλιο για τις τεράστιες αλλαγές στη ζωή της

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

«Επειδή έχω μεγαλώσει σαν μοναχοκόρη από μικρή ήταν και δικό μου θέλω να έχω αδερφάκι οπότε έχω στο μυαλό μου ότι κάποια στιγμή θα ήθελα να έχει ένα αδερφάκι ο Πάρης όντως, αλλά αυτή την στιγμή θέλω να είναι καλά η Ιωάννα για να μπορεί να είναι εντάξει μαμά για το μωρό της πρώτα από όλα κι επειδή πραγματικά έχω πολύ φουλ πρόγραμμα, πηγαινοέρχομαι Θεσσαλονίκη κάθε εβδομάδα, έχω πάνω την εταιρία μου, άνοιξα μαγαζί στην Αθήνα γίνεται ένας χαμός, είναι αυτό που λέω έχω μια αγκαλιά για ένα μωρό, όταν μεγαλώσει λίγο ο Πάρης και μπορεί να στέκεται στα πόδια του και να είναι πιο αυτόνομο, μπορεί να το σκεφτώ», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της.