Κωνσταντίνος Βασάλος: Η απόφαση μετά τον χωρισμό με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Αυτός είναι ο λόγος που αποκρύπτει τα ερωτικά του

«Είχα μια σχέση, η οποία...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο στη στήλη, που έχει αναλάβει στο κανάλι του Raw House στο Youtube με τη θεματική να αφορά στις πιο άβολες στιγμές που είχε στο σεξ φτιάχνοντας παράλληλα συνταγή για πίτσα.

Δεν είναι η πρώτη φορά αυτή άλλωστε που ο personal trainer έχει μιλήσει για τα ερωτικά του, καθώς σε άλλο βίντεο είχε αναφερθεί αναλυτικά στην πρώτη του σεξουαλική επαφή (δείτε εδώ όλα όσα είχε πει).

Σε άλλο σημείο του βίντεο ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε τον λόγο που έχει αποφασίσει να μη μιλάει για τις σχέσεις του μετά τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μια σχέση που είχε απασχολήσει τα μέσα σε όλες τις φάσεις της.

Ο λόγος που ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν αποκαλύπτει κάποια σχέση του

«Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, το έχω πει πολλές φορές. Είχα μια σχέση, η οποία ήταν γνωστή. Από εδώ και πέρα έχω αποφασίσει να μη μιλάω είτε είμαι ελεύθερος, είτε είμαι δεσμευμένος. Νομίζω είναι το καλύτερο. Προστατεύεις και τη σχέση, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό, γιατί γλιτώνεις από περιττές ερωτήσεις και από περιττά σχόλια. Δεν πιστεύω ότι αφορά τον κόσμο τι κάνεις στα ερωτικά σου. Καμιά φορά κρίνεσαι κιόλας για αυτό. Ότι προβάλλεις τη σχέση σου για εμπορικούς λόγους και ότι τους έχουμε κουράσει», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η απάντηση του Βασάλου για την φημολογούμενη σύντροφό του

Μετά την Βάλια Χατζηθεοδώρου (δείτε εδώ το σχόλιο που έκανε κάτω από την ανάρτησή της), λοιπόν, το GrXpress έκανε λόγο για μία άλλη γυναίκα στη ζωή του personal trainer. Πρόκειται για μία μελαχρινή Influencer, με χιλιάδες ακόλουθους στα social media της. Οι δυο τους φέρεται πως βγαίνουν στα ίδια μέρη, με την ίδια παρέα και παρόλο που δεν δημοσιεύουν φωτογραφίες μαζί, οι αναρτήσεις από τα ίδια μέρη τους προδίδουν.

Για να εξακριβωθεί τι ακριβώς συμβαίνει, παρόλα αυτά, το Γειά σου πλησίασε τον ίδιο και τον ρώτησε για την φημολογούμενη νέα σχέση του, με τον ίδιο να δίνει τέλος στις φήμες.

«Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι φίλη μου. Αλίμονο! Κάθε φορά που βγαίνω με μια κοπέλα είναι και σχέση μου. Είμαστε σε έναν ευρύτερο κύκλο. Φαίνεται περίεργο; Από το καλοκαίρι δεν συζητάμε κάτι άλλο. Είμαι από σχέση σε σχέση εγώ. Τι συζητάμε τώρα για την Μαρία; Είμαστε στην ευρύτερη παρέα όλοι μαζί, είναι κι άλλοι. Είμαι μόνος μου παιδιά. Τώρα που το λέω θα πέσει η χώρα».

Αυτή είναι η Μαρία Παπαγεωργίου