Γιώργος Λιβάνης & Ανδρομάχη: Μαζί στη Ρώμη μετά την είδηση εγκυμοσύνης - Η πρώτη αντίδραση του ζευγαριού

Full in love!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιώργος Λιβάνης & Ανδρομάχη: Μαζί στη Ρώμη μετά την είδηση εγκυμοσύνης - Η πρώτη αντίδραση του ζευγαριού

Δεν έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από τη στιγμή που το Youweekly.gr σας αποκάλυψε με αποκλειστικό ρεπορτάζ, πως το δημοφιλές ζευγάρι τραγουδιστών - Γιώργος Λιβάνης και Ανδρομάχη - περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Γενικότερα, οι δύο καλλιτέχνες έχουν αποφασίσει να τηρήσουν σιγή ιχθύος σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή και τη σχέση τους, καθώς δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα δημόσια ότι είναι μαζί στη ζωή!

Σε κάθε περίπτωση, ο χώρος τους μιλάει εδώ και μήνες για το νέο ζευγάρι της πόλης, μιας και Γιώργος Λιβάνης και Ανδρομάχη είναι αχώριστοι. Η γνωριμία τους πηγαίνει αρκετά χρόνια πίσω, ωστόσο η περσινή συνεργασία τους στο Fantasia ήταν μια αφορμή να έρθουν πιο κοντά.

Απόσπασμα από το νέο video clip της Ανδρομάχης με τον Γιώργο Λιβάνη

Στο σήμερα, εκτός από τα σχέδια για την κοινή τους ζωή, παράλληλα κάνουν και κοινά, επαγγελματικά σχέδια! Ο λόγος για το νέο τραγούδι που ετοιμάζουν οι δύο τους με τίτλο ''Μωρό μου''. Αυτές τις ημέρες μάλιστα το ζευγάρι βρίσκεται στη Ρώμη για τις ανάγκες του video clip.

Την Παρασκευή 9/2 ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη δημοσίευσαν στο instagram ένα απόσπασμα από το νέο κομμάτι τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιβάνη για τη σχέση του με την Ανδρομάχη

«Μπορεί να είμαι και να μην είμαι σε σχέση με τον Ανδρομάχη. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πρέπει να αφήνεις τα πράγματα να κυλάνε. Αν δίνεις τίτλους μετά βγαίνει ότι λες ψέματα», είπε ο Γιώργος Λιβάνης τον Νοέμβριο του 2023 στο Πάμε Δανάη σχετικά με την φημολογούμενη σχέση του με την τραγουδίστρια.