Νίκος Χαρδαλιάς: Περήφανος πατέρας στην ορκωμοσία της κόρης του - Στη Νομική Σχολή με την πρώην & τη νυν σύζυγό του

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Παρασκευή 9/2 για τον Νίκο Χαρδαλιά και την οικογένειά του, καθώς η πρωτότοκη κόρη του Περιφερειάρχη Αττικής ορκίστηκε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν παρών στην Νομική Σχολή Αθηνών εκεί όπου πήρε το πτυχίο της η Ιωάννα Χαρδαλιά. Η νεαρή κοπέλα έλαμπε από χαρά ολοκληρώνοντας τις ακαδημαϊκές της σπουδές, με τα αγαπημένα της πρόσωπα να την καμαρώνουν.

Περήφανος πατέρας ο Νίκος Χαρδαλιάς στην αποφοίτηση της κόρης του

Παρόντες στην τελετή ορκωμοσίας εκτός από τον Νίκο Χαρδαλιά ήταν και η μικρή του κόρη (δείτε εδώ την ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα της), Δήμητρα Χαρδαλιά, η πρώτη του σύζυγός και μητέρα της Ιωάννας, Αργυρώ Μαστρανδρέου και η νυν σύζυγός του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Νίκος Χαρδαλιάς - Αποφοίτηση
Νίκος Χαρδαλιάς - Κόρη - Αποφοίτηση
Νίκος Χαρδαλιάς - Κόρη - Αποφοίτηση

Η αποκάλυψη του Χαρδαλιά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

«Πέρασα ισχαιμικό επεισόδιο στις 16 Αυγούστου 2021. Το έπαθα μετά από έξι μέρες αγρυπνίας. Δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την καρδιά. Ένιωσα ένα βράχνιασμα, κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά, μίλησα με τον καρδιολόγο μου και έσπευσα. Όλα καλά. Πρέπει να κοιμάσαι, να ακολουθείς τις οδηγίες. Το να κοιμάσαι 5-6 ώρες την ημέρα είναι σημαντικό. Από τότε νομίζω ότι έχω αλλάξει σε γενικές γραμμές τον τρόπο της ζωής μου. Περισσότερη άθληση, όχι όση θα ήθελα. Παίρνω και φαρμακευτική αγωγή μετά την επέμβαση. Δε φοβήθηκα ποτέ. Ο φόβος είναι κάτι σχετικό. Εμείς ήμασταν έξι μέρες που είχαμε 583 φωτιές. Δεν ήθελα να κοιμηθώ και να ξυπνήσω και να έχω χάσει κανέναν», είχε πει ο Νίκος Χαρδαλιάς πριν από μήνες στο Πρωινό.