«Να μας κάνεις υπερήφανους μωρό μου» - Σε μεγάλες χαρές ο Νίκος Χαρδαλιάς με αφορμή την ιδιαίτερη ημέρα της κόρης του

Έχει φέρει στον κόσμο δύο κορίτσια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Χαρδαλιάς χρησιμοποιεί συχνά τα social media για να εκφραστεί με βάση κοινωνικά, πολιτικά ζητήματα και πιο σπάνια για να προβάλλει στιγμές από την οικογένειά του και την πιο προσωπική του ζωή.

Την Πέμπτη (26/10) ο νέος Περιφερειάρχης έκανε την απόλυτη ανατροπή, καθώς δημοσίευσε μία ανάρτηση με την κόρη του, που έχει φέρει στη ζωή με την τελευταία του σύζυγό και τη λένε Δήμητρα (δείτε εδώ τη μεγάλη του κόρη).

Ο λόγος, που ο Νίκος Χαρδαλιάς θέλησε να κάνει το εν λόγω post ήταν η ονομαστική εορτή της μικρής του κόρης, θέλοντας μέσα από ένα κοινό, τρυφερό τους στιγμιότυπο να της ευχηθεί ''Χρόνια Πολλά!''.

Οι ευχές του Νίκου Χαρδαλιά για τη γιορτή της κόρης του

«Πόσο ξεχωριστό, μοναδικό συναίσθημα, όταν η καρδιά μας χτυπάει έξω από το σώμα μας...Χρόνια πολλά πλάσμα μου, χρόνια καλά #Δημητρούλα μου. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου, να σε καμαρώνουμε, να είσαι πάντα χαμογελαστή και μη σταματάς να μας εκπλήσσεις και να μας κάνεις υπερήφανους μωρό μου!», έγραψε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Η προσωπική ζωή του Νίκου Χαρδαλιά

Από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου, ο Νίκος Χαρδαλιάς απέκτησε την πρώτη του κόρη, την Ιωάννα, που το καλοκαίρι του 2019 πέρασε στη Νομική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με την δεύτερη σύζυγο του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου που είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και πρώην πρωταθλήτρια στίβου, έχει αποκτήσει την δεύτερη και μικρότερη κόρη του, Δήμητρα.

Τις τρεις γυναίκες της ζωής του έχει στο πλευρό του σε κάθε του βήμα, είναι η δύναμη του και οι μεγαλύτερες αδυναμίες του. Μάλιστα, οικογενειακώς τους έχουμε δει και στο γήπεδο.

Νίκος Χαρδαλιάς γυναίκα παιδιά