Χώρισε αθόρυβα αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz: Έχουν μαζί και ένα παιδί - Πολύ γνωστή η πρώην πεθερά της

Το επιβεβαίωσε εκείνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλοί είναι, δυστυχώς, οι χωρισμοί των λαμπερών ζευγαριών της εγχώριας showbiz και είναι ακόμα η αρχή του καινούριου χρόνου. Όταν, όμως, δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν ή χάνεται η φλόγα του έρωτά τους, είναι καλύτερο να μένουν μακριά, παρά να προσπαθούν μάταια και να πληγώνονται.

Μία πολύ γνωστή ηθοποιός, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Secret των Παραπολιτικών και στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, μάλιστα, επιβεβαίωσε το διαζύγιο με τον σύζυγό της, κάτι που δεν είχε ακουστεί μέχρι αυτή τη στιγμή.

Δείτε επίσης: Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε οριστικά - Πήρε την απόφαση μετά από 6 χρόνια σχέσης

Αυτή η ηθοποιός χώρισε αθόρυβα

Ο λόγος για την Μαριλού Κατσαφάδου που απολαμβάνουμε αυτή τη στιγμή μέσα από τις Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη. Η ίδια, ουσιαστικά, δεν είχε μιλήσει ποτέ γι' αυτό, όμως όταν ρωτήθηκε για έναν δεύτερο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Πώς βλέπεις το δικό σου μέλλον;

«Δεν το σκέφτομαι αυτό, βάζω στόχους. Θέλω να παίξω στην Επίδαυρο, όπου δεν έχω παίξει ποτέ. Το πάω μέρα με τη μέρα, ίσως λόγω του και του παιδιού».

Σε προσωπικό επίπεδο;

«Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Βλέπεις και επόμενο γάμο;

«Όχι, δεν ξέρω. Προς το παρόν, θέλω να μεγαλώσω το παιδί μου».

Σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να κάνεις ακόμα ένα παιδάκι;

«Θα ήθελα να έχει αδελφό ο Παναγιώτης. Κάποια στιγμή, αν είμαι κι εγώ ακόμα σε φάση και μπορώ, θα ήθελα ακόμα ένα παιδί, γιατί όχι; Ναι, θα ήθελα να ξαναζήσω την εμπειρία αυτή και να υπάρχει ένας αδελφός ή μια αδελφή, είναι πολύ σημαντικό να έχεις αδελφό. Επειδή μπορεί να υπάρξει απόσταση του ενός παιδιού από το άλλο, είναι σημαντικό, είναι άλλος δεσμός».

Τι δήλωνε για τον σύζυγό της και την οικογένειά τους

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για την οικογένειά της, το παιδάκι της, αλλά και για τη σχέση της με την πεθερά της Χριστίνα Τσάφου.

«Είναι μεγάλη χαρά και δικαίωση το ότι μετά από τόσα χρόνια μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω και να αποδείξω κάποια πράγματα… Δεν ήθελα από μικρή να γίνω ηθοποιός, αλλά δικηγόρος», ανέφερε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Μαριλού Κατσαφάδου πρώην σύζυγος

Ωστόσο, η συζήτηση πέρασε και στην οικογένειά της. Η Μαριλού έχει ένα τελείως καλλιτεχνικό family, αφού γονείς της είναι οι ηθοποιοί Θοδωρής Κατσαφάδος και η Χριστίνα Βαρζοπούλου, ενώ πεθερά της είναι η Χριστίνα Τσάφου.

Αναφέρθηκε, λοιπόν, στη σχέση τους, δηλώνοντας: «Με την πεθερά μου αγαπιόμαστε πολύ. Την γνωρίσω πριν γνωρίσω τον Χρήστο, οπότε για εμένα ήταν η Χριστίνα σαν συνάδελφος. Αφού γνώρισα τον Χρήστο μπήκε ο ρόλος της πεθεράς. Δεν είναι ότι θα με στηρίξει με μια διαφωνία που θα έχω με τον γιο της, αλλά νιώθω ότι έχει το κεφάλι της ήσυχο μ’ εμένα. Ότι το παιδί της που το μεγάλωσε τόσα χρόνια είναι σε καλά χέρια».

Κατσαφάδου σύζυγος

Εκείνη κι ο σύζυγός της Χρήστος Ζαχαριάδης έχουν, μάλιστα, αποκτήσει κι ένα παιδάκι: «Νομίζω με ωρίμασε πάρα πολύ το ότι έγινα μάνα και άνοιξα ένα δικό μου σπίτι με τον άντρα μου. Βοήθησε στο να είμαι καλή μάνα και καλύτερη ηθοποιός».