Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε οριστικά - Πήρε την απόφαση μετά από 6 χρόνια σχέσης

Πήραν από κοινού την απόφαση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε οριστικά - Πήρε την απόφαση μετά από 6 χρόνια σχέσης

Ακόμα έναν χωρισμό "βόμβα" έχουμε στην ελληνική showbiz μετά το αποκλειστικό μας πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου χώρισε από τον Κώστα Πηλαδάκη. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που δεν έκρυβε την επί 6 χρόνια σχέση του από τα φώτα της δημοσιότητας και έκανε συχνές αναρτήσεις και κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Αυτό το ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε

Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό μοντέλο που είδαμε να συμμετέχει και στο Survivor αλλά σε έναν από τους πρώτους κύκλους και την κατά 23 χρόνια μικρότερη σύντροφό του....

Ο λόγος για τον Κώστα Κοκκινάκη και την Χριστίνα Κανελλοπούλου. Όπως γράφει η εφημερίδα On Time και ρεπορτάζ της Σάσας Σταματάτη η απόφαση να χωρίσουν έπειτα από 6 χρόνια σχέσης ήρθε από κοινού. Εδώ και αρκετό καιρό περνούσαν κρίση στη σχέση τους.

Κώστας Κοκκινάκης Χριστίνα Κανελλοπούλου χωρισμός

Η αποκάλυψη που είχε κάνει για την σύντροφό του ο Κοκκινάκης

«Η κόρη μου είναι 20 στα 21, ένας πιο νέος μπαμπάς αντέχει περισσότερα πράγματα. Πάντα ήθελα να κάνω μικρός οικογένεια. Δεν είναι στα σχέδιά μας να αποκτήσουμε με την Χριστίνα παιδί. Η σύντροφός μου είναι αρκετά ώριμη, δε ζητάει να την πηγαίνω λούνα παρκ, η διαφορά μας είναι 22-23 χρόνια», είχε πει ο Κώστας Κοκκινάκης πριν αρκετό διάστημα, σε συνέντευξη του για την σύντροφό του, αποκαλύπτοντας την διαφορά της ηλικίας τους.

Την Τρίτη 14/2/2023, μάλιστα, που ήταν η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και των ερωτευμένων, ο διάσημος πολίστας θέλησε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία με την αγαπημένη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας σε όλους πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της, διαψεύδοντας τις φήμες που τους ήθελαν να περνούν κρίση.

«Χρόνια πολλά μικρή μου, όλα καλά δεν έχω παράπονο!», έγραψε χαρακτηριστικά προκαλώντας γέλιο στο κοινό του, καθώς φημίζεται για το χιούμορ του.

Κοκκινάκης Κανελλοπούλου Άγιος Βαλεντίνος