Η Ναταλία Γερμανού για το «Άντε κουκλίτσα μου» του Κανάκη στον Κασσελάκη: «Αν το έλεγε ο Λιάγκας, θα τον καίγαμε ζωντανό στο Σύνταγμα!»

Επικριτικά τα σχόλια για τον παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Ναταλία Γερμανού για το «Άντε κουκλίτσα μου» του Κανάκη στον Κασσελάκη: «Αν το έλεγε ο Λιάγκας, θα τον καίγαμε ζωντανό στο Σύνταγμα!»

Tην ατάκα «Άντε κουκλίτσα μου», που είπε ο Αντώνης Κανάκης για τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ μιλούσε για την επίσκεψη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα μπλόκα των αγροτών, σχολίασαν στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha με την Ναταλία Γερμανού. Στην πορεία της κουβέντας μάλιστα αναφέρθηκε και το όνομα του Γιώργου Λιάγκα, με τους συνεργάτες της και την παρουσιάστρια να τονίζουν πως μάλλον θα έχει δίκιο να νιώθει αδικημένος από την αντιμετώπιση που είχε στο συγκεκριμένο θέμα.

Θυμίζουμε πως ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα είχε κάνει τα εξής καυστικά σχόλια: «Αχ, κυρίες και κύριοι, πραγματικά τι ζούμε; Τι ζούμε; Δηλαδή πραγματικά...Kι εσείς, βρε αγρότες μου, μην τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται με αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή τώρα έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανεβεί στο τρακτέρ και δεν του λέτε: “Kάνε μας τη χάρη, άνθρωπέ μου… άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη. Πρέπει τώρα να ανεβείς και στο τρακτέρ;”. Για όνομα του Θεού! Τι σχέση έχει ο Στέφανος Κασσελάκης τώρα με τα τρακτέρ και τον αγροτικό αγώνα; Τι σχέση μπορεί να έχει; Ξέρει από τρακτέρ, από αγροτιά, από τι ακριβώς γνωρίζει;»

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου για Γερμανού: «Το ότι δέκα μέρες τη "βαράνε"... διαφωνώ» - «Αν ήμουν στη θέση του συγκεκριμένου συνεργάτη, θα...», ξέσπασε ο Πουλόπουλος

Τα σχόλια της ομάδας της Ναταλίας Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού τόνισε αρχικά ότι: «Ήταν η φράση αυτή που δεν άρεσε ακόμα και στους πιο φανατικούς του Ράδιο Αρβύλα, το “Άσε μας κουκλίτσα μου” στον Στέφανο Κασσελάκη. Μπορεί να του ξέφυγε εν τη ρύμη του λόγου, μπορεί και όχι, δεν είμαι στη σκαλέτα ή στο μυαλό του. Το “Άσε μας κουκλίτσα μου” το λέμε γενικά, αλλά δεν το απευθύνουμε σε αρχηγό κόμματος που έχει δηλώσει ευθέως ότι είναι ομοφυλόφιλος. Δεν το λες».

«Ακούω τη φωνή του Γιώργου Λιάγκα στα αυτιά μου να λέει “για να το έλεγα εγώ αυτό”», συμπλήρωσε με τη σειρά του ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, με την Ναταλία Γερμανού να συμφωνήσει απόλυτα: «Έχει δίκιο. Κάνε εικόνα τον Λιάγκα να σχολιάζει τον Στέφανο Κασσελάκη στο τρακτέρ και να λέει “άσε μας κουκλίτσα μου”. Στο Σύνταγμα θα ανάβαμε φωτιά και θα τον καίγαμε ζωντανό».