Κατερίνα Καινούργιου για Γερμανού: «Το ότι δέκα μέρες τη "βαράνε"... διαφωνώ» - «Αν ήμουν στη θέση του συγκεκριμένου συνεργάτη, θα...», ξέσπασε ο Πουλόπουλος

Ο κακός χαμός μετά την απάντηση της Ναταλίας για την στήριξή της στον Γιώργο Νταλάρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ναταλία Γερμανού, αφού πήρε το μέρος του Γιώργου Νταλάρα, μετά την "επίθεσή" του σε δημοσιογράφους, δέχθηκε έντονα σχόλια από πολλούς παρουσιαστές και πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, με την πλειοψηφία να βάζει αρνητικό πρόσημο στη δική της στάση (δείτε εδώ τι είπε ακριβώς).

Η ίδια δεν κατάφερε να απαντήσει την περίοδο που όλο αυτό το θέμα έπαιζε παντού, κι αυτό γιατί η εκπομπή της, Καλύτερα Δε Γίνεται, δεν βγήκε στον αέρα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο λόγω της εγχείρησής της. Το Σάββατο 3/2, ωστόσο, που επέστρεψε, θέλησε να κλείσει την συζήτηση που άνοιξε (δείτε εδώ τι απάντησε).

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου και του Γιάννη Πουλόπουλου για τη Ναταλία Γερμανού

Αυτό, βέβαια, δημιούργησε μία νέα συζήτηση, με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιάννη Πουλόπουλο να τοποθετούνται το πρωί της Δευτέρας 5/2 πάνω στις νέες της δηλώσεις. Η ξανθιά παρουσιάστρια του ALPHA πήρε το μέρος της, αλλά ο συνεργάτης της είχε κάποιες διαφωνίες.

«Έδωσε μία απάντηση αποστομωτική κατά τη γνώμη μου. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν έκανε εκπομπή και δεν είχε τοποθετηθεί. Επί δέκα μέρες κράζανε τη Ναταλία. Εμένα αυτή η στοχοποίηση μια βδομάδα σε έναν άνθρωπο που δεν έχει μιλήσει... διαφωνώ. Και αυτό που είπε ότι λογοδοτεί στο κανάλι και στον τηλεθεατή, έχει δίκιο. Γιατί δεν έχει κανείς ανάγκη να λογοδοτήσει σε άλλες εκπομπές. Κι εγώ είδα ότι το Σαββατοκυριακο είδα ότι ασχολιόντουσαν με μένα και τον Αντρέα. Εγώ με τον Αντρέα μίλησα, είμαστε μια χαρά. Συμβαίνουν αυτά... Λογοδοτείς μόνο στο κανάλι σου και στον παραγωγό και στους τηλεθεατές. Δεν μπορώ με το να στοχοποιούμε. Μπορεί η Ναταλία λίγο να ξέφυγε με το “καλά μας έκανε”. Αλλά το ότι δέκα μέρες τη "βαράνε"... Γνώμη μου είναι», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είδατε σε αυτά που είπε τώρα ότι παιδιά έχω κάνει κάπου λάθος; Δεν είπε ότι έκανε πουθενά λάθος. Μιας και μιλάς για στοχοποίηση, όλοι μας έχουμε σεβαστεί την Ναταλία Γερμανού και μπορώ να σου πω ότι και σε μία άλλη περίπτωση που είχε πει "άνθρακας ο θησαυρός" προς συνεργάτη της, δεν άνοιξε ρουθούνι, δεν άνοιξε μύτη και κανείς δεν είπε τίποτα, που για εμένα κι αυτό ήταν πολύ σοβαρό. Το είπε κάποιος;

Κατ’ αρχήν για εμένα δεν είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά και συμφωνώ ότι σέβεστε την πορεία καθενός. Εγώ επειδή έχω μεγαλώσει, έχω ανδρωθεί και με έχει βγάλει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος λειτουργούσε πάντα με τον έπαινο και όχι με την παρατήρηση, αν ήμουν στη θέση του συγκεκριμένου συνεργάτη, θα είχα αποχωρήσει. Δεν είναι καθόλου άλλο θέμα. Ακόμα και σε αυτό, που θα μπορούσε να είχε στοχοποιηθεί, δεν στοχοποιήθηκε. Όλα αυτά που ειπώθηκαν, τα φίλτραρε. Μας εξήγησε κάποια πράγματα, που εγώ δεν έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος γιατί το "καλά μας έκανε", δεν μου το έχει απαντήσει η Ναταλία. Εσείς πήρατε κάποια απάντηση; Ε, τότε μην το ανοίγεις καθόλου το θέμα. Αν έχεις κάποια παρατήρηση, τη λες επάνω στον αρχισυντάκτη», δήλωσε με την σειρά του ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Δείτε επίσης: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντάει στη Ναταλία Γερμανού: «Δεν είναι ωραίο να κατηγοριοποιούμε τους συναδέλφους μας...»