Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντάει στη Ναταλία Γερμανού: «Δεν είναι ωραίο να κατηγοριοποιούμε τους συναδέλφους μας...»

Οι δηλώσεις στον αέρα έφεραν αντιδράσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντάει στη Ναταλία Γερμανού: «Δεν είναι ωραίο να κατηγοριοποιούμε τους συναδέλφους μας...»

H Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στον αέρα του «Καλύτερα δεν γίνεται» το περασμένο Σαββατοκύριακο (3-4/2) και απάντησε μεταξύ άλλων στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τα όσα είχε πει για το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους (δείτε εδώ τι είπε). Αυτό δεν έμεινε αναπάντητο από την εκπομπή Happy Day στον Alpha, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της να τοποθετούνται με τη σειρά τους επάνω στο θέμα.

«Νιώθω ότι η Ναταλία ήθελε να επανέλθει, για να δώσει μια απάντηση αλλά επί της ουσίας να μην απαντήσει. Δεν θέλω να επαναλάβω την άποψή μου, την είχα πει ευθύς εξαρχής. Θα μείνω στο ότι όλοι μας που υπηρετούμε αυτό το μέσο, το υπηρετούμε με σκοπό να κάνουμε καλή τηλεόραση» είπε αρχικά η Σταματίνα.

Και συνέχισε: «Άρα, το να προσπαθούμε με έναν έμμεσο τρόπο να πούμε, “Εσύ κάνεις καλή τηλεόραση, αυτός κακή, εγώ καλύτερη”, δεν είναι ωραίο να κατηγοριοποιούμε τους συναδέλφους μας, ούτε από μόνοι μας να τοποθετούμε τον εαυτό μας σε μια κατηγορία. Αυτό το κάνει ο κόσμος... Μήπως εννοεί ότι εμείς κάνουμε άλλο στυλ σχολιασμού; Όχι ότι δεν κυνηγάνε τα θέματα... Ένιωσα ότι θέλει να απαντήσει χωρίς να ρίξει λάδι στη φωτιά».

Δείτε επίσης: Τσιμτσιλή για κόντρα Καινούργιου - Μικρούτσικου: «Δεν έχω καταλάβει αν θέλουν αυτή τη συνεργασία! Την Κατερίνα...»

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια και ο Δημήτρης Παπανώτας, που σχολίασε με καυστικό τρόπο: «Επειδή βλέπω τις “κεντρικές” να είναι του “ακλονήτου”... Χαλαρώστε λίγο... Δεν σχεδιάζουμε πυρηνικό εργοστάσιο, τηλεόραση κάνουμε. Λίγο να χαλαρώσουμε λίγο με τις ερωτήσεις ποιος είναι ποιοτικός και ποιος όχι».

Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού που έφεραν την αντίδραση της Σταματίνας

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες μέρες η Ναταλία Γερμανού είχε πει μεταξύ άλλων στον αέρα της εκπομπής της: «Εγώ ανήκω στη σχολή της Ελένης Μενεγάκη, που δεν απαντάει και το θεωρώ πιο σωστό από όλα. Άκουγα κάποιους που έλεγαν ότι θα απαντήσω το Σάββατο και δε θα απαντήσω ούτε το Σάββατο, ούτε την Κυριακή. Σέβομαι όλες τις απόψεις όλων, τα ακούω με σεβασμό, ακούω και φιλτράρω. Θεωρώ ότι λογοδοτώ μόνο στον κόσμο, που όλα αυτά τα χρόνια με παρακολουθεί και στο κανάλι που με πληρώνει. Κάπου αλλού όχι θέλω να πιστεύω».