Χρήστος Μάστορας: Νέες εξελίξεις με την υγεία του τραγουδιστή – Εισήχθη στο νοσοκομείο, στο πλευρό του η Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Δείτε φωτογραφία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χρήστος Μάστορας: Νέες εξελίξεις με την υγεία του τραγουδιστή – Εισήχθη στο νοσοκομείο, στο πλευρό του η Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Νέες εξελίξεις με την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει ο Χρήστος Μάστορας, με συνέπεια να αναβληθούν οι εμφανίσεις του χθες και σήμερα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τις Melisses, τον Σάκη Ρουβά και την Αναστασία. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μπαρτζώκας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Χρήστος Μάστορας ταλαιπωρείται από μια ιογενή λοίμωξη στα μάτια του και χθες εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, στο οποίο παραμένει για να του δοθεί η κατάλληλη ιατρική φροντίδα. Στο πλευρό του βρίσκεται η σύντροφός του Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία ανέβασε φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Δείτε επίσης: Στέλιος Καζαντζίδης - Η ζωή του γίνεται ταινία με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα: «Θα χαίρεται που θα το βλέπει», λέει η χήρα του αείμνηστου καλλιτέχνη

Λίγη ώρα πριν μάλιστα, το μοντέλο είχε ανεβάσει και βίντεο με τον τραγουδιστή, λέγοντας πως κάθε φορά που νιώθει άσχημα, το βλέπει και αμέσως ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι.

Δείτε τη φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου, που ανέβασε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, και το βίντεο με τον Χρήστο Μάστορα:

Γαρυφαλλιά Καληφώνη νοσοκομείου
Instagram: garifalia.kalifoni

Η ανακοίνωση του Έναστρον για τον Χρήστο Μάστορα

Είχε προηγηθεί εχθές η ανακοίνωση του μαγαζιού για την αναβολή του χθεσινού, και του αποψινού προγράμματος (9-10/2), λόγω της περιπέτειας υγείας που ταλαιπωρεί τον Χρήστο Μάστορα.

«Το Έναστρον βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσει τις sold out εμφανίσεις για σήμερα Παρασκευή 9/2 και αύριο Σάββατο 10/2 λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας, Χρήστου Μάστορα. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του μαγαζιού.