Αθηνά Οικονομάκου: Απτόητη παρά τη θύελλα αντιδράσεων για το ταξίδι στο Ντουμπάι - Νέες φωτογραφίες

Η συνάντηση με την Βίκυ Καγιά και την Jennifer Lopez

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/athinao1konomakou
Instagram/athinao1konomakou

Παρά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι προηγούμενες αναρτήσεις της, η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει απτόητη να δείχνει πως απολαμβάνει κάθε στιγμή που περνάει στο Ντουμπάι, όπου βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι μαζί με άλλους Έλληνες influencers.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που την έχουν κρίνει αρνητικά, ορισμένοι από τους ακολούθους της, λέγοντας ότι κάνει επίδειξη πλούτου μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει στο προφίλ της. Πριν από λίγες ώρες η Αθηνά Οικονομάκου επανήλθε με νέα στιγμιότυπα από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει, και από τη χθεσινοβραδινή της έξοδο.

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου, αλλά ο καιρός είναι εξαιρετικός αυτές τις μέρες, και ακόμα καλύτερος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τον ήλιο να της δίνει την καλύτερη αφορμή για να κάνει τα πρώτα της μπάνια το 2024, και την γοητευτική influencer να ποζάρει φορώντας το μαγιό της.

Αθηνά Οικονομάκου Ντουμπάι

Αθηνά Οικονομάκου Ντουμπάι

Στην ίδια ανάρτηση, πόζαρε με φόντο την εντυπωσιακή θέα και ένα κεντητό κίτρινο φόρεμα που κολάκευε την σιλουέτα της.

Αθηνά Οικονομάκου Ντουμπάι
.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Χωρίς τον Φίλιππο Μιχόπουλο στα γενέθλια του Λευτέρη Σουλτάτου

Στην παρέα της influencer βρίσκονται και άλλοι Έλληνες influencers, όπως η Βίκυ Καγιά και ο Αντίνοος Αλμπάνης, έχοντας η συνοδεία του PR Manager Χάρη Ντάβλα. Όπως αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου, στο Ντουμπάι βρίσκεται αυτές τις μέρες και η Jennifer Lopez, και για του λόγου το αληθές ανέβασε βίντεο με εκείνη να κάνει δηλώσεις.

Αθηνά Οικονομάκου Ντουμπάι

Τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου

Από τη στιγμή που ο προσωπικός της λογαριασμός στο instagram μετρά 1 εκατομμύριο followers, είναι σχεδόν απίθανο να τους έχει όλους ευχαριστημένους. Φτάνοντας στο Ντουμπάι θέλησε να κάνει ένα tour στο δωμάτιο του ξενοδοχείο που θα την φιλοξενεί για τις επόμενες ημέρες, κάτι που εξαγρίωσε ορισμένους από τους ακολούθους της.

«Οκ πηγαίνεις , περνάς ωραία και καλά κάνεις! Στον κόσμο όμως που οι περισσότεροι παίρνουν ένα μισθό της πείνας και τα βγάζουν δύσκολα πέρα γιατί πρέπει να τους κάνεις επίδειξη? Αν σκεφτόμασταν λίγο και τον διπλανό μας ο κόσμος θα ήταν καλύτερος», «Κλάψτε φτωχοί!!! Αυτό έπρεπε να γράψεις για τίτλο!», «Ε φτάνει πια σκεφτείτε λίγο (αν μπορείτε) πόσοι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε και εσείς το χαβά σας . Απαράδεκτο και προκλητικό φτάνει» ήταν κάποια από τα σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ήταν πολλοί κι εκείνοι που της εύχονταν απλά να περάσει καλά ή την υπερασπίζονταν απέναντι στα κακόβουλα σχόλια.