Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού στο Dancing with the Stars

Απόλυτα ειλικρινής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού στο Dancing with the Stars

Καλεσμένη στο «I Love ΣουΚου» βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου το πρωί του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε με την Μπέττυ Μαγγίρα για τη σχέση της με την υποκριτική και τον αθλητισμό, ενώ στην πορεία της κουβέντας αναφέρθηκε και στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε πριν μερικά χρόνια.

«Βεβαίως έχω πάθει κρίσεις πανικού, μου έχει συμβεί και πάνω στη σκηνή εν ώρα παράστασης. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Όσοι με γνωρίζουν και με ξέρουν, το ξέρουν αυτό για εμένα. Ίσως να είναι και αμυντικό το ότι φαίνομαι τόσο δυνατή και δυναμική», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Στη δουλειά είμαι πολύ στρατιώτης, και αυτό ίσως να το έμαθα από τον αθλητισμό πως εκεί ό,τι και να γίνει έχω την απόλυτη ψυχραιμία να το διαχειριστώ. Η πίεση με έφτανε σε τέτοιο σημείο, πίεση που δεν την καταλαβαίνεις ότι την περνάς. Εκεί που θα ηρεμήσεις, εκεί σου βγαίνει».

Δείτε επίσης: Ντορέττα Παπαδημητρίου για τα ''πυρά του Γιαννόπουλου: «Που τρέχεις κούκλα μου; Ποια είσαι; Η Ριάνα;» - «Αυτό το ύφος είναι τόσο...»

Τι δήλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τις κρίσεις πανικού

Αμέσως μετά η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε πως οι κρίσεις ξεκίνησαν όταν συμμετείχε στο Dancing with the Stars: «Η πρώτη κρίση πανικού μου συνέβη όταν ήμουν στο DWTS και χόρευα. Υπήρχε άγχος, στρες, είχα θέατρο παράλληλα, έτρεχα τις Κυριακές κατευθείαν στο live, είχα και τα παιδιά που ήταν πολύ μικρά.

Κάποια στιγμή κάθισα στον καναπέ, ηρέμησα και μου βγήκε. Αλλά μου έχει συμβεί και πάνω στη σκηνή, σε μία άλλη πιεσμένη περίοδο της ζωής μου, έβγαινα λίγο απ' το σκηνικό, να πάρω δύο ανάσες και ξαναμπώ μέσα. Ένιωθα ότι ζαλίζομαι. Είχα κάνει εκείνο το διάστημα ψυχοθεραπεία, ειδικά τα τελευταία έξι χρόνια πηγαίνω με συνέπεια κάθε βδομάδα, είναι εξαιρετικά βοηθητικό».

Δείτε το βίντεο από το 12ο λεπτό και μετά: