Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Οι φωτογραφίες με τον γιο τους, Χάρη και οι ευχές για τη γιορτή του

Ο νεαρός τούς έχει φτάσει στο ύψος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σήμερα, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, γιορτάζει ο Χάρης Σεφερλής, γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά. Ο Χάρης πλέον έχει γίνει ολόκληρος άνδρας, με τους γονείς του να καμαρώνουν του στα social media μέσα από τις αναρτήσεις των γονιών του έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού.

Τόσο ο Μάρκος Σεφερλής όσο και η Έλενα Τσαβαλιά εξέφρασαν τις ευχές τους για τα γενέθλια του γιου τους μέσω των social media, με κείμενα γεμάτα αγάπη και συγκίνηση.

Οι ευχές του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά στον γιο τους

Ο Μάρκος Σεφερλής δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία με τον γιο του, συνοδεύοντας την με τα παρακάτω λόγια: «Χρόνια πολλά στο καλύτερο παιδί του κόσμου! Χάρη μου, είσαι ό,τι πολυτιμότερο έχω στη ζωή μου! Να είσαι ευτυχισμένος! Σ’ αγαπώ πολύ!».

Δείτε επίσης: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Μάρκο Σεφερλή προς τον Γιώργο Λαμπάτο: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε...»

Από την πλευρά της, η Έλενα Τσαβαλιά δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα, ένα από το παρελθόν και ένα από πρόσφατες διακοπές με τον γιο της, εκφράζοντας την αγάπη της προς αυτόν με τα εξής λόγια: «Ό,τι κι αν γράψω για ‘σένα θα είναι λίγο, γιατί καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που νιώθω για ‘σένα!!! Χρόνια υπέροχα, γιε μου! Σε λατρεύω».

Οι δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή για τον γιο του και την κοπέλα του

Μιλώντας στο «Γειά σου», ο Μάρκος Σεφερλής είχε αναφερθεί στον γιο του Χάρη με λόγια θαυμασμού, καθώς και για την σύντροφο που έχει το τελευταίο διάστημα. «Ο Χάρης μένει ακόμα μαζί μας, δεν έχει πάει ακόμα στα 20. Γνώρισα την κοπέλα του γιου μου και έμεινα με το στόμα ανοιχτό, γιατί είναι στα πρότυπα της μαμάς του. Έχει το γονίδιο μάλλον το δικό μου, του αρέσουν οι ξανθές, οι εντυπωσιακές. Μπορεί να είμαστε γνωστοί, αλλά είμαστε προσγειωμένοι άνθρωποι», δήλωνε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής.