Απολαυστική η Ελένη Γερασιμίδου με τον σύζυγό της: «Αν ήσουν ο Ρωχάμης θα μου άρεσες, ήταν πολύ ωραίος άντρας!»

Είναι πάνω από 40 χρόνια μαζί

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ελένη Γερασιμίδου και ο σύζυγός της, Αντώνης Ξένος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Δύο στις 10», το πρωί του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου. Το ζευγάρι των ηθοποιών είχε μία απολαυστική στιχομυθία, απαριθμώντας τα θετικά και τα αρνητικά που αναγνωρίζουν ο ένας στον άλλον, αλλά φυσικά δεν άφησαν ατάκα να πέσει κάτω, προκαλώντας πολλές φορές γέλιο στους παρουσιαστές Ζωή Κρονάκη και Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

Ο Αντώνης Ξένος μίλησε αρχικά με λόγια αγάπης για τη σύντροφο της ζωής του, με την οποία είναι 44 χρόνια μαζί. «Μου δίνει τη δυνατότητα να τη φροντίζω, να την προσέχω και όλα αυτά τα πράγματα. Πραγματικά, θέλω να ακουμπήσω κάπου την αγάπη μου και προσφέρεται η Ελένη», είπε αρχικά με εκείνη να απαντάει με χιούμορ: «Μπορεί να προσφέρονται κι άλλες, πήγαινε ακούμπησε».

Δείτε επίσης: Ελένη Γερασιμίδου για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν είναι μέρος της δικής μου κοινωνίας! Τα παιδιά είναι...»

Γέλασαν οι παρουσιαστές με τη στιχομυθία της Ελένης Γερασιμίδου με τον σύζυγό της

Απτόητος ο ηθοποιός συνέχισε: «Εννοείται με κάνει καλύτερο άνθρωπο, μία σχέση πάντα σε κάνει καλύτερο. Δεν ξέρω τι θα ήμουν αν δεν είχα την Ελένη, μπορεί να ήμουν παραβατικός, σε μια φυλακή έγκλειστος». Τότε, η Ελένη Γερασιμίδου αντέδρασε ακόμα πιο έντονα, λέγοντας: «Αν ήσουν ο Ρωχάμης θα μου άρεσε, γιατί ήταν και πολύ ωραίος άνδρας αυτός», με τους δύο παρουσιαστές να γελάνε.

Η Ελένη Γερασιμίδου ξεκίνησε να απαριθμεί τα αρνητικά του σε εκείνο το σημείο, λέγοντας: «Στα αρνητικά θα έβαζα τις σιωπές του. Τον ρωτάς κάτι, που μπορεί να είναι για τη δουλειά, και δεν μιλάει. Ή λύνει sudoku, τώρα μαθαίνει Ιταλικά και έχουμε συνέχεια αυτόν τον ζουρνά μες στο σπίτι. Όταν τελειώνουν αυτά φεύγει. Κάνει και την προφορά, γιατί είναι απ' την Ζάκυνθο, και του λέω να κοιτάξει τις λέξεις πρώτα. Αγαπάει τα ποντιακά πιο πολύ από εμένα, τα ξέρει».