Ελένη Γερασιμίδου για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν είναι μέρος της δικής μου κοινωνίας! Τα παιδιά είναι...»

«Το θέμα της οικογένειας, είναι θέμα επιλογών»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο Στέφανος Κασσελάκης από την αρχή κιόλας της εμφάνισης του στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας υποψηφιότητα για την προεδρία την οποία και κέρδισε. Έχοντας την στήριξη αρκετού κόσμου, λέει ανοιχτά τις απόψεις του παρά τις έντονες αντιδράσεις που προκαλούν.

Ένα από τα "μέτωπα" που έχει ανοίξει, είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου μίλησε με πολά ρατσιστικά λόγια προς το πρόσωπο του σχετικά με την σεξουαλικότητα του, ενώ αντιδράσεις είχαν φέρει και οι δηλώσεις του σχετικά με την απόκτηση παιδιών.

Η Ελένη Γερασιμίδου λοιπόν που είναι μέλος του ΚΚΕ, ρωτήθηκε από το Πρωινό του ΑΝΤ1 για το "φαινόμενο Κασσελάκης" και απάντησε ανοιχτά.

Οι δηλώσεις της Γερασιμίδου για τον Κασσελάκη

«Τα παιδιά είναι το ιερότερο πράγμα στον κόσμο, άμα τα αγαπούν οι άνθρωποι τα παιδιά, να τα αγαπούν και να μας το δείχνουν. Το θέμα των παιδιών, δεν είναι θέμα που πρέπει να απασχολεί τους άλλους ανθρώπους, εκτός από τους ενδιαφερομένους. Το θέμα της οικογένειας, είναι θέμα επιλογών και τα λοιπά και αυτά είναι δικαίωμα του καθενός. Δεν κρίνω κανέναν και δεν επεμβαίνω σε αυτά τα ζητήματα καθόλου. Όσο κι αν νομίζουν ότι οι ΚΚΕ είμαστε οπισθοδρομικοί και θα σας πω το παράδειγμα της Κούβας. Αυτά έχουν λυθεί όλα εκεί με τον καλύτερο τρόπο και χωρίς καμία οπισθοδρόμηση.

Αυτό, κάτι που είπατε ότι πρέπει να είναι τολμηρός κάποιος για να κάνει τι; Δεν είναι μέρος της δικής μου κοινωνίας ο κύριος Κασσελάκης και πολλοί άλλοι. Η δική μου κοινωνία είναι άνθρωποι του μόχθου», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Να σημειώσουμε πως κόντρα έχει ξεσπάσει επίσης, και ανάμεσα στον ίδιο και τον Αλέξη Κούγια - δείτε όλο το σκηνικό.