Γιώργος Χρανιώτης: «Εκεί την “άκουσα”, ψωνίστηκα πολύ» - Η αποκάλυψη για την ζωή που έσωσε

«Μετά με αγκάλιαζε, με δάκρυα και νερά που έβγαιναν από το στόμα της»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Χρανιώτης: «Εκεί την “άκουσα”, ψωνίστηκα πολύ» - Η αποκάλυψη για την ζωή που έσωσε

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Στα σύρματα» και στην παράσταση «Τέλειοι ξένοι», ο Γιώργος Χρανιώτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ΕΡΤ Backstage με την Κέλλυ Βρανάκη, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου. Πέρα από τα επαγγελματικά του, ο πρωταγωνιστής αποκάλυψε ότι έχει νιώσει ερωτική έλξη για συμπρωταγωνίστρια του, καθώς ότι πριν από πριν λίγα χρόνια έσωσε ένα κορίτσι από πνιγμό στη Νικαράγουα.

«Για να παίξουμε μαζί Ρωμαίο και Ιουλιέττα, πρέπει να σε αισθανθώ, να μου πεις πότε ερωτεύτηκες, θέλω να σε γνωρίσω. Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έκανε την κοπέλα μου στους “Τέλειους ξένους”, και φέτος η Σοφία Μανωλάκου, και τους είχα πει ότι αν κάνω κάτι που τις ενοχλήσει να μου το πουν ώστε να μην παρεξηγηθούμε, γιατί εγώ θα είμαι έξτρα διαχυτικός. Μου έχει συμβεί να νιώσω ερωτική έλξη με συμπρωταγωνίστριά μου, ήταν δύσκολα και υπέροχα ταυτόχρονα. Δεν έχετε μάθει κάτι για αυτό», είπε όσον αφορά το πρώτο σκέλος ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε επίσης: Γιώργος Χρανιώτης για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Δεν ξέρω αν η μαμά είναι απαραίτητα γένους θηλυκού και ο μπαμπάς αρσενικού...»

Η ιστορία του Γιώργου Χρανιώτη από τη Νικαράγουα

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, ο Γιώργος Χρανιώτης δήλωσε: «Θα μπορούσα να έχω έπαρση εάν έκανα κάτι άλλο σαν επάγγελμα. Θα μπορούσα να είμαι διασώστης και να σώσω ένα παιδάκι ή να είμαι γιατρός και να σώσω μια ζωή. Επειδή μου έχει συμβεί να σώσω έναν άνθρωπο εκτός Ελλάδας, μια κοπέλα που πνιγόταν, εκεί νομίζω ότι “την άκουσα” πάρα πολύ. Εκεί δηλαδή ήμουν πολύ κοντά στον Θεό και ψωνίστηκα πολύ για μερικά λεπτά ή κάποιες ώρες πολύ, αλλά υπήρχε λόγος, έσωσα έναν άνθρωπο».

Αμέσως μετά μπήκε σε λεπτομέρειες: «Αυτό συνέβη στη Νικαράγουα ένα μεσημέρι που ταξίδευα μόνος μου, είχα πάει για σερφ και ήταν ένα κορίτσι εκεί. Ευτυχώς πήγα να μπω μεσημέρι που ο ήλιος έκαιγε πάρα πολύ, που συνήθως δεν το έκανα αλλά εκείνο το μεσημέρι βγήκα στη θάλασσα».

Ο Γιώργος Χρανιώτης έκλεισε αυτήν την ιστορία λέγοντας: «Έκανα τις διατάσεις μου, πήγα να μπω μέσα και βλέπω ένα κορίτσι να πνίγεται και το έσωσα. Μετά με αγκάλιαζε, με δάκρυα και νερά που έβγαιναν από το στόμα της, και μου έλεγε “Με έσωσες”, όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα».