Μέγκι Ντρίο για Μικαέλα Φωτιάδη: «Έχει κενά μνήμης μετά το περιστατικό...»

Έκανε νέες δηλώσεις στις κάμερες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μέγκι Ντρίο για Μικαέλα Φωτιάδη: «Έχει κενά μνήμης μετά το περιστατικό...»

Λίγο μετά τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε η Μικαέλα Φωτιάδη, η Μέγκι Ντρίο ήταν από τις πρώτες που μίλησε για εκείνη και για τη φιλία τους. Το μοντέλο επανήλθε με νέες δηλώσεις το βράδυ της Παρασκευής, που προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Όπως ανέφερε η Μέγκι Ντρίο, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν επικοινώνησε αμέσως με τη Μικαέλα Φωτιάδη, προκειμένου να μάθει τι της συνέβη.

«Όταν το είδα στα sites την πήρα γιατί τρόμαξα λίγο και εγώ, λέω τι γίνεται; Μου λέει: “Μέγκι, όλα καλά, μην ανησυχείς”. Έχω καταλάβει ότι θέλει και εκείνη να πάρει λίγο τον χρόνο της, να ηρεμήσει, να βρει λίγο τα κενά μνήμης που έχει. Απ’ ότι έχω ακούσει να λέει, έχει κενά μνήμης πάνω σε αυτό το περιστατικό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο για τη Μικαέλα Φωτιάδη.

Δείτε επίσης: Μέγκι Ντρίο για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη: «Τελευταία είχε θέματα με τη σχέση της...»

Για το ενδεχόμενο να δούμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάστρια στο GNTM την επόμενη σεζόν είπε μεταξύ άλλων: «Εγώ την Ηλιάνα την βλέπω πιο πολύ για επιτροπή, αλλά εντάξει νομίζω το GNTM ήταν το μοναδικό proejct που τα πήγε τέλεια. Οπότε ας της δώσουμε άλλη μια ευκαιρία», ενώ σχολίασε και την άρνησή της να μιλήσει σε ρεπόρτερ: «Γενικά είμαι της άποψης ότι είναι λάθος της το “Μη μου άπτου”. Ας χαλαρώσουμε λίγο».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στη νέα κριτική επιτροπή του My Style Rocks. «Μου αρέσει η Έβελυν, έχει να δώσει πολλά σε αυτά τα κορίτσια και νομίζω ότι ανεβάζει την εκπομπή, δεν την κάνει πια δεύτερη», δήλωσε η Μέγκυ Ντρίο.

Δείτε επίσης: Μικαέλα Φωτιάδη: «Μία είναι η κολλητή μου, οι άλλες μιλάτε για τον εαυτό σας» - Ποιες «καίει» ως «φίλες-φίδια»;