Μικαέλα Φωτιάδη: «Μία είναι η κολλητή μου, οι άλλες μιλάτε για τον εαυτό σας» - Ποιες «καίει» ως «φίλες-φίδια»;

Είναι ξεκάθαρο σε ποιες αναφέρεται

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται σε ανθρώπους που εκμεταλλεύονται την κατάστασή της για να κερδίσουν δημοσιότητα... Η Μικαέλα Φωτιάδη, ωστόσο, ξεκαθάρισε ποιες εννοούσε, όταν μέσα στην εβδομάδα αναφερόταν σε φίλες-φίδια. Από την ημέρα που το μοντέλο κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Κολωνάκι και δημοσίευσε φωτογραφίες με μώλωπες, σχεδόν καθημερινά «φίλοι και συνεργάτες» κάνουν δηλώσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Η Σταρ Ελλάς 2015 ωστόσο, λίγες ώρες μετά την πρώτη της εμφάνιση on camera (δείτε εδώ τι δήλωσε) θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μέσα από μια ανάρτηση «φωτιά» στα Instagram Stories της, στην οποία τονίζει πως η μοναδική πραγματική φίλη της που μίλησε τις τελευταίες μέρες είναι η Νίνα Κορομηλά.

Δείτε επίσης: Κόλαφος η Μαρία Αλεξάνδρου για τον ξυλοδαρμό της Φωτιάδη: «Η Μικαέλα είχε μια εμμονή με τον πρώην σύντροφό της»

Η ανάρτηση-«φωτιά» της Μικαέλας Φωτιάδη

«Βλέπω στις εκπομπές ξαφνικά πόσες "στενές φίλες" και "κολλητές" έχω. Είστε για γέλια, για κλάματα βασικά. Ντροπή να εκμεταλλεύεστε την κατάστασή μου για δυο λεπτά στο γυαλί. Η «στενή φίλη» και η «κολλητή» μου, πώς και δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο; Τόσο στενή φίλη και δεν έχει τον αριθμό μου; Η άλλη η «κολλητή»; Είχε άλλες προτεραιότητες…

Λοιπόν, κολλητή μου είναι η Νίνα Κορομηλά. Οι άλλες μιλάτε για τον εαυτό σας καλύτερα, πριν το κάνω εγώ. Έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ. Θα έρθει και η σειρά σας όμως», έγραψε χαρακτηριστικά η Μικαέλα Φωτιάδη.

Δείτε την ανάρτηση:

Η ανάρτηση της Μικαέλας Φωτιάδη

Δείτε επίσης: Μέγκι Ντρίο για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη: «Τελευταία είχε θέματα με τη σχέση της...»

Τι είχε δηλώσει η πραγματική κολλητή της

Η Νίνα Κορομηλά μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης 8/2 στην εκπομπή του MEGA, Live News, και ξεκαθάρισε την κατάσταση, αποκαλύπτοντας πως είναι το μοντέλο αυτή τη στιγμή.

«Η Μικαέλα αναρρώνει, είναι ακόμα σε σοκ, νομίζω είναι λογικό, αλλά είναι καλά στην υγεία της. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. Επειδή ακούστηκαν πάρα πολλά ψεύδη σε πολλές εκπομπές, δεν έχει να κάνει η επίθεση με κανέναν πρώην σύντροφό της, άτομο από το περιβάλλον της ή γνωστό της. Είναι άγνωστος ο δράστης, δεν έχει καμία σχέση με τον παρελθόν της. Η Μικαέλα δεν είχε με κάποιον διαφορές για να υποψιαστεί κάτι τέτοιο, αλλά αυτό θα το λύσει η αστυνομία. Δεν έχει συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του, λίγο την ομιλία του έχει συγκρατήσει και μας είπε ότι είναι αλλοδαπός. Αλλά από το σοκ, δεν θυμάται καθόλου χαρακτηριστικά», είπε η ίδια.