Μικαέλα Φωτιάδη: Έκρυβε το πρόσωπό της στην κάμερα με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου μετά τον ξυλοδαρμό - «Ένα ξεκάθαρο μήνυμα να κλείσω το στόμα μου»

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση και η αναλυτική περιγραφή για όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τρίτης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μικαέλα Φωτιάδη: Έκρυβε το πρόσωπό της στην κάμερα με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου μετά τον ξυλοδαρμό - «Ένα ξεκάθαρο μήνυμα να κλείσω το στόμα μου»

Η Μικαέλα Φωτιάδη, το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου, μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Επί τόπου, δείχνοντας το πρόσωπό της μετά τον ξυλοδαρμό της στην πλατεία Κολωνακίου πριν από μερικά 24ωρα.

Εμφανίστηκε άβαφη, με μαύρα γυαλιά στο πρόσωπό της και προχώρησε σε δηλώσεις ξεκαθαρίζοντας τα όσα ακούγονται για το πρώην σύντροφό της και την πιθανότητα να κρύβεται πίσω από την επίθεση. Επισήμανε, μάλιστα, πως όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τρίτης είναι ένα μήνυμα για εκείνη από κάποιον που θέλει να την κάνει να φοβηθεί.

Η πρώτη εμφάνιση της Μικαέλας Φωτιάδη μετά τον ξυλοδαρμό

«Εκείνο το βράδυ είχα βγει για διασκέδαση, άσχετα αν κατέληξε στο αντίθετο. Έψαχνα να βρω ταξί. Ήρθε κάποιος και μου τράβηξε το μαλλί. Του επιτέθηκα κι εγώ ενστικτωδώς, αλλά μετά με χτύπησε πιο πολύ αυτός. Ο άνθρωπος που μου επιτέθηκε δεν ήταν Έλληνας, δεν μιλούσε καθαρά ελληνικά. Μου έλεγε "μάθε να μη μιλάς", κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κύκλο μου που δεν είναι τόσο κοντά μου, όσο φαίνονται. Δεν γνωρίζω ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο. Πολλοί μίλησαν για την πρώην σχέση μου. Επειδή ειπώθηκαν κάποια ψέματα σε τηλεοπτικές εκπομπές, σκέφτηκα μήπως έχει κάνει κάτι, αλλά δεν θέλω να πιστεύω ότι μετά από τέσσερα χρόνια σχέση, που ήταν και σοβαρή, ο πρώην σύντροφός μου θα μου έκανε κάτι τέτοιο», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Κόλαφος η Μαρία Αλεξάνδρου για τον ξυλοδαρμό της Φωτιάδη: «Η Μικαέλα είχε μια εμμονή με τον πρώην σύντροφό της»

«Εκείνη την ώρα ήθελα να βρεθώ στο σπιτάκι μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, θόλωσα, δεν ήξερα τι μου συμβαίνει, πονούσε τόσο πολύ το κεφάλι μου και απλά ήθελα να ηρεμήσω. Κράταγα το κεφάλι μου, έκλαιγα, έκανα εμετούς», απάντησε στην ερώτηση γιατί δεν επισκέφθηκε κάποιο νοσοκομείο, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί δεν κινήθηκε από την αρχή νομικά, δήλωσε πως νόμιζε ότι θύτης ήταν κάποιος που δεν ήξερε.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Ήταν προειδοποίηση, σαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα να κλείσω το στόμα μου. Δεν θα κλείσω το στόμα μου, θα κάνω το ακριβώς αντίθετο, δεν φοβάμαι καθόλου. Το να φοβηθώ και να κλειστώ στο σπιτάκι μου δεν θα γίνει. Αυτός που μου επιτέθηκε θα πρέπει να φοβάται, γιατί πολύ σύντομα θα βγουν όλα στα φως».

Δείτε επίσης: Οι δύο άντρες που την στιγμάτισαν - Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέφερε: «Μου έχουν κάνει ανήθικες προτάσεις τα χρόνια που είμαι στον χώρο. Δεν σημαίνει ότι όταν λες όχι, σε δέρνουν. Τι εννοεί ο κόσμος ότι έχω μπλέξει με trafficking; Δεν είμαι άνθρωπος που θα έκανε ποτέ έρωτα επί πληρωμή. Είναι εντελώς χαζό αυτό, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ή μπλέκεις ή δεν μπλέκεις. Ο καθένας από τον καναπέ του θα κάτσει να μιλήσει χωρίς να ξέρουν το παραμικρό. Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου και τα μισά δεν τα ξέρουν ούτε οι κολλητές μου».