Μικαέλα Φωτιάδη: Οι δύο άντρες που την στιγμάτισαν - Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της

Η ζωή του GNTM μοντέλου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού πριν από λίγες ημέρες

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency/GNTM
NDP Photo Agency/GNTM

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Μικαέλας Φωτιάδη για τον ξυλοδαρμό που υπέστη στο κέντρο της Αθήνας δυο μέρες πριν (δείτε εδώ σοκαριστικό φωτογραφικό υλικό). Το μοντέλο του GNTM που ήρθε στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω του τραγικού περιστατικού προσπαθεί να συνέλθει και να σταθεί στα πόδια του, ενώ κοντά της έχει την αμέριστη συμπαράσταση φίλων και συγγενών της.

Και εάν σήμερα η πανέμορφη Κρητικοπούλα προσπαθεί να διαχειριστεί τις δύσκολες καταστάσεις στην ζωή της με ψυχραιμία, κάποτε απασχόλησε τον Τύπο με μεγάλες δόξες που γνώρισε μέσα στον χώρο του μόντελινγκ και στα Καλλιστεία αλλά και με τους δυο άντρες που πέρασαν από την ζωή της.

Ο μεγάλος έρωτας της Μικαέλας Φωτιάδη με τον Γιάννη Μπορμπόκη

Ο Γιάννης Μπορμπόκης και η Μικαέλα Φωτιάδη
11-11-2015 Ωδείo Αθηνών.Παρουσίαση Dutchess Collection.Μικαέλα Φωτιάδη-Γιάννης Μπορμπόκης
Έναν θυελλώδη έρωτα που είχε καθόλη την διάρκειά του μέσα στα χρόνια πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις, έζησε η Μικαέλα Φωτιάδη και ο πρώην σύντροφός της Γιάννης Μπορμπόκης, που τελικά στο παραπέντε πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αποφάσισαν να χωρίσουν. Το γυαλί της σχέσης τους που ράγισε δεν ξανακόλλησε ποτέ. Η Σταρ Ελλάς 2016 έβαλε σε προτεραιότητα την επαγγελματική της καριέρα στο μόντελινγκ, πήρε μέρος στο GNTM και η προσωπική της ζωή μπήκε σε δεύτερη μοίρα.

Η σχέση του πρώην ζευγαριού ήταν θυελλώδης, γιατί ναι μεν ξεκίνησε... με φιλικές διαθέσεις, εξελίχτηκε όμως σε έναν παθιασμένο έρωτα που δεν κατάφερε να έχει ευτυχή κατάληξη... Η Μικαέλα Φωτιάδη σε συνεντεύξεις της έχει πει για τον πατέρα του παιδιού της: «Όταν γνώρισα τον Γιάννη κατάλαβα τι σημαίνει αγάπη και έρωτας» μιλώντας για την γνωριμία τους και συνέχισε: «Γνωριστήκαμε το 2013 και αρχικά ήμασταν φίλοι. Κολλητοί φίλοι. Βγαίναμε έξω, όλοι νόμιζαν ότι ήμασταν ζευγάρι και εμείς γελούσαμε. Αλλά μια μέρα άλλαξαν όλα...»

Η πρώτη μεγάλη κρίση στην σχέση τους είχε ξεσπάσει λίγο πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Η Σταρ Ελλάς και Miss Europe 2016 εκείνο το καλοκαίρι που έφερε στον κόσμο τον μικρό πρίγκηπά της και το ζευγάρι προσπάθησε με τον σύντροφό της ακόμα μια φορά να ξαναέρθει κοντά για το καλό του παιδιού του.

Ο πρώην σύντροφος της Μικαέλας Φωτιάδη, Γιάννης Μπορμπόκης
24-06-2017 Μαιευτήριο Μητέρα.Έξοδος Μικαέλας Φωτιάδη-Γιάννη Μπορμπόκη
Ο Γιάννης Μπορμπόκης μάλιστα είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφίες μέσα στην γέννα κρατώντας το χέρι της καλής του καθόλη την διάρκεια του τοκετού και φιλώντας το πατουσάκι του νεογέννητου γιου του. Μερικά χρόνια αργότερα που τον βάφτισαν στην Ρόδο με νονό το γνωστό μοντέλο και στενό φίλο του Γιάννη Μπορμπόκη, Στήβ Μιλάτο, όλοι έβλεπαν μια ευτυχισμένη οικογένεια, δυστυχώς όμως τα γκρίζα σύννεφα στην σχέση τους είχαν γίνει ακόμα πιο απειλητικά.

Η δεύτερη μεγάλη κρίση ανάμεσά τους που οδήγησε και στον χωρισμό ήταν όταν ακόμα εκείνη βρισκόταν στο σπίτι του GNTM. Όταν όμως το μοντέλο βγήκε από το παιχνίδι διέλυσαν και αυτές τις φήμες χωρισμού κάνοντας ένα ταξίδι στην Αμερική για να περάσουν χρόνο μαζί. Ο ένας στήριζε τον άλλον στις επαγγελματικές του επιλογές, ο Γιάννης ήταν ο “φύλακας – άγγελος” της Μικαέλας και εκείνος που την προστάτευε από τις κακοτοπιές και τις ανασφάλειες του χώρου, ενώ οι δικοί τους άνθρωποι ήλπιζαν ότι τελικά θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ήταν εκείνο το διάστημα που δοκίμαζαν τον εαυτό τους και μέχρι τελευταία στιγμή, διέψευδαν κατηγορηματικά τις φήμες για χωρισμό.

Αποδείχτηκε όμως ότι τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και έτσι το 2019 το ζευγάρι αποφάσισε για το καλό του παιδιού του, προκειμένου να ζει μέσα σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, να χωρίσει οριστικά. Οι σχέσεις τους περνώντας τα χρόνια εξομαλύνθηκαν, σήμερα το ζευγάρι διατηρεί μια καλή επαφή με επίκεντρο τον γιο του Χρήστο – Μιχαήλ. Η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Γιάννης Μπορμπόκης, συμφώνησαν ότι η αγάπη για τον γιο τους θα τους ενώνει για πάντα και έχτισαν σε πιο υγιή βάση επικοινωνίας την ζωή τους. Λίγους μήνες πριν μάλιστα βρέθηκαν σε εκδήλωση και φωτογραφήθηκαν μαζί με τον γιο τους (δείτε εδώ το φωτογραφικό υλικό)

Ο Γιάννης Μπορμπόκης που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά τον μεγαλύτερο χρόνο του στην Ρόδο, ήταν γνωστό μοντέλο που έκανε μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα και περισσότερο στις διεθνείς πασαρέλες, κυρίως στην Ασία. Γεννημένος μέσα σε μια παραδοσιακή οικογένεια, υπήρξε ανέκαθεν low profile χαρακτήρας. Η μητέρα του δούλευε ως σερβιτόρα και ο πατέρας του ήταν οδηγός νταλίκας, ποτέ δεν έγιναν εμπόδιο στα θέλω του Γιάννη που ήθελε να δοκιμάσει να δουλέψει σε έναν χώρο εντελώς άγνωστο σε αυτούς, του είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη. Τελειώνοντας το λύκειο πήγε στο στρατό και μετά μετακόμισε από την Ρόδο στην Αθήνα προκειμένου να ασχοληθεί με τη μόδα.

Γοητευτικός και επικοινωνιακός δούλεψε για μεγάλο χρονικό διάστημα στις ελληνικές αλλά και στις ευρωπαικές πασαρέλες και λίγο αργότερα βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες των μεγαλύτερων ασιατικών οίκων μόδας στην Ταιλάνδη. Μάλιστα είχε δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει στο Next top model αλλά αρνήθηκε. Σήμερα έχει αφοσιωθεί στον γιο του Χρήστο που του έχει ιδιαίτερη αδυναμία για αυτό και στην Ρόδο όπου βρίσκονται μπαμπάς και γιος περνάνε πολύ χρόνο μαζί, μάλιστα πρόσφατα οι δυο τους έκαναν ένα ταξίδι στην Ταιλάνδη και ανέβασαν πολλές φωτογραφίες από τις δραστηριότητές τους εκεί.

Αλέξανδρος Σπυριλιώτης: Αθόρυβος χωρισμός μετά από 3 χρόνια

Χώρισε η Μικαέλα Φωτιάδη με τον Αλέξανδρο Σπυριλιώτη
Instagram

Η σχέση της Μικαέλας Φωτιάδη με τον γοητευτικό επιχειρηματία Αλέξανδρο Σπυριλιώτη έγινε γνωστή από το μοντέλο το καλοκαίρι του 2019, όταν σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram με μια κοινή τους φωτογραφία που είχαν βγάλει στην Μύκονο, όπου είχαν ταξιδέψει για του Αγίου Πνεύματος, δημοσιοποίησε και τον έρωτά τους. Λίγο καιρό αργότερα οι κοινές τους εμφανίσεις που έκαναν σε διάφορα κοσμικά μαγαζιά πύκνωσαν και επιβεβαίωσαν την σχέση που κράτησε για 3 περίπου χρόνια.

O Αλέξανδρος Σπυριλιώτης και η Μικαέλα Φωτιάδη
13-03-2022 Teatro.Αλέξανδρος Σπυριλιώτης-Μικαέλα Φωτιάδη

«Ένας μεγάλος έρωτας» όπως υποστηρίζει το φιλικό τους περιβάλλον που είχε και αυτός με την σειρά του πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Το ζευγάρι κάποια στιγμή έμενε κάτω από την ίδια στέγη και άλλη μια φορά κοινοί τους φίλοι υπερασπιζόντουσαν ότι θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι ίδιοι τους διέψευσαν με τον χωρισμό τους κατηγορηματικά, η Μικαέλα μετακόμισε πριν από 1 χρόνο περίπου σε δικό της σπίτι και έχουν έκτοτε κόψει οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ τους.