Τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό τους: Ποιο πρώην ζευγάρι έκανε νέα αρχή για χάρη του γιου του;

Εθεάθησαν ξανά μαζί στην Γλυφάδα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Ήταν καλοκαίρι του 2019, όταν αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, κόντρα στα προγνωστικά που τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού. Αν και οι δύο απέφευγαν να κάνουν δηλώσεις το πρώτο διάστημα, τελικά λίγους μήνες αργότερα εκείνη επιβεβαίωσε πως είναι αλήθεια και πως δεν μένουν πια μαζί, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο λόγος για την Μικαέλα Φωτιάδη και τον Γιάννη Μπορμπόκη. Το πρώην μοντέλο του GNTM και ο επιχειρηματίας, από την ημέρα του χωρισμού τους δεν είχαν κάνει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση, ενώ απέφευγαν να απαντήσουν και κάθε σχετική ερώτηση. Η μοναδική αφορμή που τους είχε φέρει κοντά ξανά, ήταν μία περιπέτεια υγείας του γιου τους πριν από χρόνια, που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος (διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες).

Το ζευγάρι ξανά μαζί στη Γλυφάδα

Μικαέλα Φωτιάδη Γιάννης Μπορμπόκης παιδί Νεκτάριος Σκαμνάκης
H Μικαέλα Φωτιάδη με τον πρώην σύντορφό της Γιάννη Μπορμπόκη και τον γιο τους Χρήστο Μιχαήλ, σε εκδήλωση του pr man Νεκτάριου Σκαμνάκη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Όλα αυτά μέχρι την περασμένη εβδομάδα, όταν πάτησαν... reset στο κουμπί με τις ημέρες που είχαν να κάνουν μαζί κάποια εμφάνιση. Ο φακός τους συνάντησε στη Γλυφάδα, και συγκεκριμένα στο sushi bar Hachiko, σε event που διοργάνωσε ο γνωστός PR manager, Νεκτάριος Σκαμνάκης. Καθώς ήταν νωρίς ακόμα, στην εκδήλωση τούς συνόδευσε και ο 6χρονος γιος τους, Χρήστος Μιχαήλ, που έδωσε την δική του... πινελιά στην κοινή τους φωτογραφίες.

Η συνάντηση των δύο πρώην ήταν σε φιλικό κλίμα, αφού ό,τι κι αν έχει συμβεί μεταξύ τους πάντα θα τους ενώνει το παιδί που έχουν αποκτήσει καθώς και μια γλυκιά ιστορία αγάπης. Από σεβασμό και μόνο δεν προβάλλουν έκτοτε την προσωπική τους ζωή, με την Μικαέλα Φωτιάδη να μην απαντάει σε ερώτηση που της είχε γίνει στο παρελθόν. Η Σταρ Ελλάς 2015, και Miss Europe 2016, τα τελευταία χρόνια άλλωστε έχει δώσει βάση στα επαγγελματικά της, που άνθισαν μετά τη συμμετοχή της στο GNTM. Δείτε εδώ τι είχε δηλώσει για τις προτάσεις που της έγιναν.