Κόλαφος η Μαρία Αλεξάνδρου για τον ξυλοδαρμό της Φωτιάδη: «Η Μικαέλα είχε μια εμμονή με τον πρώην σύντροφό της»

«Πού είναι η μήνυση; Ξέρει πολύ καλά ποιος το έκανε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλαφος η Μαρία Αλεξάνδρου για τον ξυλοδαρμό της Φωτιάδη: «Η Μικαέλα είχε μια εμμονή με τον πρώην σύντροφό της»

Για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη μίλησε η Μαρία Αλεξάνδρου στην εκπομπή Πρωινό Σουσου στο OPEN, σήμερα Παρασκευή 9/2. Το μοντέλο που είχε επίσης κακοποιηθεί στο παρελθόν, αναφέρθηκε στον άγνωστο που ευθύνεται για την κατάσταση της φίλης της.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, σόκαρε τους πάντες όταν δημοσίευσε φωτογραφίες της με αίματα και μώλωπες στο πρόσωπο της. Η ίδια μάλιστα, θα κινηθεί νομικά κατά αγνώστου για τον ξυλοδαρμό της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αλεξάνδρου για την Μικαέλα Φωτιάδη

«Ήταν αναμενόμενο. Η Μικαέλα είχε μια εμμονή με τον πρώην σύντροφό της, του έστελνε συνέχεια μηνύματα από έναν κοινό μας φίλο. Για μένα, είναι πολύ άνανδρος αν ο συγκεκριμένος έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσωπικά πιστεύω κατά 99% ότι αυτός το έχει κάνει. Το πράγμα βγάζει μάτι. Εγώ ας πούμε όταν συνέβη κάτι αντίστοιχο σε εμένα, πήγα κι έκανα μήνυση. Εδώ, πού είναι η μήνυση; Η Μικαέλα λοιπόν ξέρει πολύ καλά ποιος το έκανε, το έχει δημοσιοποιήσει και η ίδια.

Η Μικαλέα δεν είναι σε θέση να μιλήσει αυτή την στιγμή. Δεν έχει γίνει μήνυση, γιατί ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και τον αγαπάει ακόμα. Δεν υπήρχε άλλη λέξη, πέρα από την πρώην σχέση της. Δεν υπήρχε τίποτα άλλο στον κόσμο, πέρα από αυτόν.

Δεν ήταν φυσιολογική σχέση σε καμία περίπτωση. Ήταν περίεργη. Το λάθος της ήταν ότι δεν έλεγχε τον εαυτό της, δεν μπόρεσε. Ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ήταν ράκος. Είχε αδυνατίσει, είχε χάσει πολλά κιλά χωρίς λόγο. Υπήρχε μόνο αυτή η σχέση στη σχέση της, ενώ στην πρώην σχέση της δεν υπήρχε η Μικαέλα», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Αλεξάνδρου.

Δείτε επίσης: Φρικτές αποκαλύψεις για τη βραδιά του ξυλοδαρμού της - Στη φόρα στοιχεία για τον άνδρα που της επιτέθηκε