Μικαέλα Φωτιάδη: Κινείται νομικά κατά αγνώστου για τον ξυλοδαρμό της

Νέα τροπή στην υπόθεση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε η Μικαέλα Φωτιάδη, τα ξημερώματα της Τρίτης στην πλατεία του Κολωνακίου. Η Σταρ Ελλάς 2015 γνωστοποίησε το γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με μώλωπες και μελανιές στο πρόσωπό της με την αντίδραση να είναι άμεση από φίλους και πρώην συνεργάτες του μοντέλου.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Μικαέλας Φωτιάδη, Στέλιος Σούρλας, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, και έδωσε μία νέα τροπή στην υπόθεση αποκαλύπτοντας ότι η Μικαέλα Φωτιάδη πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά αγνώστου.

«Δεν είδε ποιος ήταν, γι' αυτόν τον λόγο θα κινηθούμε νομικά κατ' αγνώστου. Υποψιάζεται κάποιον, αλλά δεν είναι βέβαιη, ούτε έχει αποδείξεις. Θα το ψάξουμε, θα ζητήσουμε να αντληθεί το υλικό από τις κάμερες. Δεν πρόλαβε να δει τίποτα, γιατί της επιτέθηκε από πίσω ο δράστης, απρόκλητα εντελώς. Έχει λάβει τις πρώτες βοήθειες, θα πάμε αύριο να πρωί να καταθέσουμε και τη μήνυση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σούρλας.

Δείτε επίσης: Μέγκι Ντρίο για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη: «Τελευταία είχε θέματα με τη σχέση της...»

Μικαέλα Φωτιάδη: «Να σταματήσει να μιλάει ο κάθε άσχετος»

Στη συνέχεια μίλησε και η ίδια η Μικαέλα Φωτιάδη, λέγοντας πως ακόμα δεν είναι καλά στην υγεία της, αλλά ψυχολογικά νιώθει έτοιμη να αντιμετωπίσει τους κακοποιητές της. «Έχω βάλει δικηγόρο και έχει αναλάβει αυτός την υπόθεση. Βγαίνει ο καθένας μετά από τόσα χρόνια και μιλάει. Μιλάμε για άτομα που έχω να μιλήσω καιρό μαζί τους χρόνια. Δεν πειράζει, όμως, θα τα κανονίσει και αυτά ο δικηγόρος μου. Γύρισαν και φίδια απ' το παρελθόν», είπε αρχικά η Μικαέλα Φωτιάδη.

Για να συμπληρώσει: «Δεν είμαι σε κατάσταση να μιλήσω, σήμερα νιώθω πιο έντονο πονοκέφαλο, δεν θέλω να μιλήσω άλλο. Από εδώ και πέρα θα μιλάει ο δικηγόρος μου, ας σταματήσει ο κάθε άσχετος να μιλάει για εμένα. Το σωματικό μέρος με πάει πίσω, στο ψυχολογικό κομμάτι νιώθω πολύ έτοιμη για τα πάντα. Έχω πολύ πείσμα αυτή τη στιγμή και ο καθένας θα πληρώσει για το καθετί».