Μικαέλα Φωτιάδη: Φρικτές αποκαλύψεις για τη βραδιά του ξυλοδαρμού της - Στη φόρα στοιχεία για τον άνδρα που της επιτέθηκε

«Μου είπε όλο το σκηνικό!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ανησυχία προκάλεσαν οι αναρτήσεις της Μικαέλας Φωτιάδη στα social media (δείτε εδώ) με τη γυναίκα να καταγγέλλει δημόσια, πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού φέροντας μώλωπες και σημάδια στο πρόσωπό της.

Η ίδια ανέφερε ένα όνομα, το οποίο και συνέδεσε με τον δράστη ωστόσο στη συνέχεια το πήρε πίσω τονίζοντας πως βρισκόταν σε σύγχυση. Με νέες δηλώσεις της, η Μικαέλας Φωτιάδη περιέγραψε τον ξυλοδαρμό της (δείτε εδώ όσα είπε).

Την Πέμπτη 8/2 ο καλός της φίλος, Νεκτάριος Σκαμνάκης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού ΣουΣού μεταφέροντας όσα γνωρίζει για το μοντέλο μετά από επικοινωνία τους, αποκαλύπτοντας παράλληλα περισσότερα στοιχεία για τη βραδιά του περιστατικού και τον άντρα που της επιτέθηκε.

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Σκαμνάκη για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη

«Με ενημέρωσαν δημοσιογράφοι σας εχθές το βράδυ μέσα από τα δικά τους social media. Καπάκι κλονίστηκα, την πήρα τηλέφωνο. Μου είπε ότι δέχτηκε επίθεση τη Δευτέρα το βράδυ από κάποιον αλλοδαπό στο Κολωνάκι. Την είδα πάρα πολύ τρομαγμένη και γενικά τραύλιζε. Ήταν σε πολύ περίεργη φάση, μου είπε όλο το σκηνικό. Το σκηνικό έχει ως εξής, βγήκε τη Δευτέρα το βράδυ με κάτι φίλες της και γύρω στις 5 έφυγε μόνη της για να πάρει ταξί - γιατί δεν είχε πάρει αυτοκίνητο - από την πλατεία Κολωνακίου. Ήρθε ένας άνθρωπος αλλοεθνής, την έπιασε από τα μαλλιά και την τράβηξε, δεν ξέρω με ποια πρόθεση.

Ήταν φοβισμένη, τρομαγμένη, την τράβηξε από τα μαλλιά, η ίδια αμύνθηκε με νυχιές και με χτυπήματα. Και αυτό τον έκανε πιο επιθετικό, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει με γροθιές στο κεφάλι και να την σπρώξει στο πεζοδρόμιο κάτω. Από εκεί και μετά έχασε τις αισθήσεις της. Όταν σηκώθηκε το μόνο πράγμα που σκέφτηκε είναι να φύγει, γιατί ένιωθε πάρα πολύ πόνο και στη μέση και στην πλάτη και το κεφάλι. Μετά είδε τους μώλωπες, δεν τους είχε αντιληφθεί νωρίτερα. Πήγε σπίτι, μου είπε ότι δεν έκανε καμία κίνηση στην αστυνομία, ούτε πήγε στο νοσοκομείο. Ένιωθε καταβεβλημένη, είναι πρησμένη παντού και θα καταφύγει στην αστυνομία και εκεί που θα χρειαστεί σε μήνυση κατ΄ αγνώστου λογικά, γιατί δεν τον ήξερε σίγουρα», είπε ο Νεκτάριος Σκαμνάκης.