Σάββατο με φίλους: Χαμός με το βαρύ ζεϊμπέκικο του Σπύρου Μαρτίκα - Ο έξαλλος χορός και το "καυτό" φιλί στο στόμα με την Βρισηίδα Ανδριώτου

Δεν υπολόγιζαν ούτε τις κάμερες μπροστά στον έρωτά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σάββατο με φίλους: Χαμός με το βαρύ ζεϊμπέκικο του Σπύρου Μαρτίκα - Ο έξαλλος χορός και το

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν ως καλεσμένοι στην βραδινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, Σάββατο με φίλους, για να διασκεδάσουν μαζί με την υπόλοιπη παρέα του Χρήστου Φερεντίνου. Χόρεψαν, λοιπόν, κλέβοντας την παράσταση, με τα φιλιά τους να δίνουν και να παίρνουν, χωρίς να υπολογίζουν ποιος βρίσκεται γύρω τους, αλλά ούτε και τις κάμερες.

Ο φαρμακοποιός, μάλιστα, κάποια στιγμή σηκώθηκε να χορέψει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, με το τραγούδι «Διαθήκη», που ερμήνευσε πρώτη πριν από χρόνια η Χάρις Αλεξίου, να ηχεί και όλοι στο πλατό να έχουν μείνει άναυδοι και να τον χειροκροτούν. Πρώτη από όλους, φυσικά, η καλή του.

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Σπύρου Μαρτίκα, ο έξαλλος χορός με την Βρισηίδα Ανδριώτου και το "καυτό" φιλί

Η κάμερα, αργότερα, έπιασε το ζευγάρι να χορεύει μαζί σε έξαλλους ρυθμούς! Η εμφάνιση αυτή, λοιπόν, είναι η απάντηση σε όσους ρωτούσαν εάν έχουν χωρίσει στα social media τους το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε συμβεί).

Όλα όσα δήλωσαν στο Youweekly.gr

Θυμάστε πότε ερωτευτήκατε;

Σπύρος: Φυσικά. Ήταν 14 Απριλίου στο πάρτι της “Ένωσης” 14 Απριλίου, έναν μήνα ακριβώς μετά του Αγίου Βαλεντίνου. Το πάρτι δεν έγινε τελικά, γιατί έβρεχε πολύ και όλα τα ηχητικά συστήματα είχαν γίνει μούσκεμα. Η Βρισηίδα με το που ήρθε και επειδή κρύωνε, κάθισε πάνω μου σχεδόν ένα 3ωρο και εγώ βρήκα την ευκαιρία να την σκεπάσω με ότι βρήκα για να την ζεστάνω. Εκείνη την στιγμή σκεφτόμουνα ότι κρατούσα έναν άγγελο στην αγκαλιά μου...

Βρισηίδα: Ένιωσα μια δυνατή έλξη όταν είδα τον Σπύρο στο πάρτι της “Ένωσης” να προσπαθεί να με προστατέψει. Τον ερωτεύτηκα σχεδόν αμέσως, αφού προηγουμένως είχαμε κάνει έναν καβγά γιατί με είχε ψηφίσει και επειδή του είχαν βάλει κάποιοι λόγια για μένα και τα πίστεψε. Στην αγκαλιά του ένιωσα ασφαλής, κατάλαβα ότι εκεί μέσα, κανένας δεν θα μπορούσε να μας κοροϊδέψει. Έβλεπα ότι κάποιοι ήθελαν να μας καταστρέψουν και δεν ήθελα να τον χάσω, αλλά να παλέψω για να μας προστατέψω.

Γιορτάζετε τον έρωτά σας κάθε μέρα ή μόνο του Αγίου Βαλεντίνου;

Σ: Σίγουρα δεν μας νοιάζουν οι ημερομηνίες. Για εμάς οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα και εμείς είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Β: Θέλουμε κάθε μέρα να κάνουμε ο ένας στον άλλον διάφορες εκπλήξεις, αλλά φέτος ειδικά θα γιορτάσουμε του Αγίου Βαλεντίνου με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο, γιατί πέρυσι δεν τα καταφέραμε που ο Σπύρος ήταν στο παιχνίδι.

Ποια είναι η πιο ρομαντική κίνηση που έχει κάνει ο ένας στον άλλον;

Β: Στις αρχές της σχέσης μας, όταν ο Σπύρος μου έφτιαχνε πρωινό πριν πάει στο φαρμακείο και μου άφηνε τρυφερά γράμματα.

Σ: Όλες οι μέρες με την Βρισηίδα είναι γεμάτες από ρομαντικές κινήσεις που μου κάνει. Με προσέχει πολύ, με περιποιείται, μου μαγειρεύει, μου κάνει δώρα, προσέχει πως θα ντυθώ. Όταν ένιωθα χάλια με την μέση μου ξυπνούσε κάθε πρωί για να με βοηθήσει να ντυθώ και να φύγω. Πως να τα ξεχάσω αυτά που έκανε το κορίτσι μου;

Σε εκνευρίζει συχνά;

Σ: Ποτέ. Κάθε μέρα, από την πρώτη μέρα που την γνώρισα, λέω στον εαυτό μου, ότι αυτή την γυναίκα δεν θα την αλλάξω ποτέ και για τίποτα.

Β: Εγώ ευχαριστώ κάθε μέρα τον Θεό που μου έχει στείλει αυτόν τον άνθρωπο. Δεν θα τον αλλάξω ποτέ! Ακούω από φίλες μου ιστορίες που λένε για τα αγόρια τους και όταν συνειδητοποιώ πόσο toxic είναι οι άντρες που έχουν, σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι εγώ που έχω τον Σπύρο...

Ζηλεύετε ο ένας τον άλλον;

undefined

O Σπύρος Μαρτίκας φοράει κοστούμι, πουκάμισο και παπιγιόν, Gad, δετά παπούτσια, Pace comfort Anatomic shoes και δαχτυλίδι, Panidis, panidis.gr

Η Βρισηίδα Ανδριώτου φοράει Φόρεμα, Tassos Mitropoulos, tassosmitropoulos.com, μπότες, Dore Shoes, doreshoes.gr και κοσμήματα, Panidis, panidis.gr

Β: Ναι, αν και γενικά ο Σπύρος είναι κύριος, έχει τύχει να τον έχω ζηλέψει και μετά να του κρατάω μούτρα. Επειδή εκείνος είναι πολύ ευγενικός και δεν θέλει να λέει όχι, υπάρχουν κάποιες κινήσεις από γυναίκες που εμένα με ενοχλούν και που τις καταλαβαίνουμε μόνο εμείς τα κορίτσια σαν πιο πονηρές που είμαστε, και που οι άντρες δεν τις παίρνουν χαμπάρι.

Σ:Την τελευταία φορά που ζήλεψα την Βρισηίδα ήμασταν στα χιόνια. Εκείνη κάθισε στο σαλέ γιατί είχε χτυπήσει και ήταν με πατερίτσες. Ήρθαν και με βρήκαν οι φίλες της για να μου πουν ότι της την είχε πέσει ένας γοητευτικός Ιταλός γιατρός. Εγώ δεν της έκανα μούτρα, έγινα πιο εκδηλωτικός, πιο τρυφερός, πήγα και την πήρα μια μεγάλη αγκαλιά.

Δείτε την υπόλοιπη συνέντευξη εδώ.