Ναταλία Γερμανού: Αποχώρησε ξαφνικά από το πλατό του Καλύτερα Δε Γίνεται - «Συνέβη κάτι σοβαρό»

Επέστρεψε λίγα λεπτά μετά και απολογήθηκε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Αποχώρησε ξαφνικά από το πλατό του Καλύτερα Δε Γίνεται - «Συνέβη κάτι σοβαρό»

Η Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, Καλύτερα Δε Γίνεται, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου αποχώρησε από το πλατό για λίγα λεπτά χωρίς να πει κουβέντα, με τους συνεργάτες της να αναλαμβάνουν το "τιμόνι" της παρουσίασης ώστε να μην υπάρξει κάποιο κενό.

Συνέχισε να λείπει και μετά το διαφημιστικό διάλειμμα και επέστρεψε μετά από ένα βίντεο που προβλήθηκε, απολογούμενη στους τηλεθεατές. Εξήγησε πως υπήρχε ένας πολύ σημαντικός λόγος, όμως δεν θέλησε να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης: Ναταλία Γερμανού για τα αρνητικά σχόλια στο θέμα Νταλάρας: «Είδα και κάποια δαχτυλάκια που σηκώθηκαν λέγοντας να...»

Η απολογία της Ναταλίας Γερμανού για την ξαφνική απουσία της από το πλατό του Καλύτερα Δε Γίνεται

«Συγγνώμη για την ολιγόλεπτη απουσία, συνέβη κάτι σοβαρό, αλλά... υπό έλεγχο», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ακούγεται ωραίο να πω ότι είμαι η πιο φτηνή παρουσιάστρια...»

Η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής 14/1 βγήκε στον αέρα της εκπομπής του ALPHA "Καλύτερα Δε Γίνεται" και αποκάλυψε πόσο κόστισε το σύνολο που φορούσε από πάνω μέχρι κάτω. Εξήγησε, συγκεκριμένα, πως καθυστέρησε να φτάσει στο στούντιο του καναλιού και έτσι δεν πρόλαβε να αλλάξει, κρατώντας τα ρούχα που είχε από το σπίτι της, χωρίς αυτό να κάνει "μπαμ".

Ανέφερε, μάλιστα, την τιμή για κάθε ένα από τα ρούχα που είχε πάνω της, την μπλούζα, την ζακέτα και το παντελόνι της και έκανε ένα "περίεργο" σχόλιο, μέχρι που κατάλαβε πως δεν ακούγεται πολύ ωραία και έτσι το "μάζεψε", με τους συνεργάτες της να γελούν.

Δείτε επίσης: «Ρε Ναταλάκι, βγάλε το φίλτρο», «Ακούστε κυρία...» - Η απάντηση της Γερμανού σε σχόλιο που δέχθηκε για τις "πειραγμένες" φωτογραφίες της

«Θέλω να πω στις φίλες τηλεθεάτριες που με παρακολουθούν, όλα όλα αυτά που φοράω, από πάνω μέχρι κάτω, κοστίζουν 52 ευρώ. Είμαι η φτηνότερη... Δεν ακούγεται ωραίο να πω ότι είμαι η πιο φτηνή παρουσιάστρια, γιατί καταλαβαίνετε... Αλλά θέλω να πω ότι αν θέλεις να βάλεις κάτι και να το βρεις... 20 ευρώ το παντελόνι, 20 ευρώ το ζακετάκι και άλλα δέκα ευρώ το φανελάκι. Να' στε καλά να με χαίρεστε», είπε χαρακτηριστικά.

Ναταλία Γερμανού κόστος ρούχων