Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Μας είπε ο γιατρός ότι το παιδί δεν αναπτύσσεται...»

«Ήθελα πολύ και τρίτο παιδάκι, χάσαμε ένα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Μας είπε ο γιατρός ότι το παιδί δεν αναπτύσσεται...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ βρέθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Ο παρουσιαστής και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη Ναταλί Κάκκαβα αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε η σύζυγός του στην δεύτερη εγκυμοσύνη της καθώς στην αρχή ο γιατρός τους είπε πως το παιδί τους δεν αναπτύσσεται.

«Άπαξ και παντρευτήκαμε ήταν κοινή μας απόφαση να αποκτήσουμε παιδιά. Φαντάσου ότι παντρευτήκαμε τον Μάιο του 2010 και ο πρώτος μας γιος γεννήθηκε τον Μάιο του 2011. Επειδή είχε περάσει ένα εξάμηνο που προσπαθούσαμε, αρχίσαμε να αγχωνόμαστε. Ήμουν στη δουλειά όταν μου ανακοίνωσε το θετικό νέο, και ήταν μαγικό. Το θέλαμε πολύ και οι δύο», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Για να συμπληρώσει: «Η δύσκολη εγκυμοσύνη ήταν μία άλλη κατηγορία, πολύ δύσκολη, ψυχοφθόρα, με αγωνίες, άγχη και γιατρούς. Είχε γίνει η διάγνωση ανεπάρκειας πλακούντα στον έβδομο μήνα, από το πουθενά, σε εξέταση ρουτίνας. Και βλέπεις τον γιατρό να σκοτεινιάζει, πολύ κλάμα».

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Γκουντάρας: "Έσπασε" στον αέρα της εκπομπής "Οδός Ζαρίφη 2" με την έκπληξη των γιων του

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την δεύτερη δύσκολη εγκυμοσύνη της συζύγου του

Όπως είπε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Γκουντάρας, χρειάστηκαν εβδομαδιαίες επισκέψεις για να ηρεμήσουν: «Μας είπε το παιδί δεν αναπτύσσεται και έχει ανεπάρκεια πλακούντα. Μετά πηγαίναμε δύο με τρεις φορές την εβδομάδα στους γιατρούς και μετράγαμε με τον υπέρηχο χιλιοστό-χιλιοστό, αν αναπτύσσεται το παιδί. Δόξα τω Θεώ, όλα καλά».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην επιθυμία του να μεγαλώσει την οικογένειά του: «Ήθελα πολύ και τρίτο παιδάκι. Μετά τα δύο παιδιά, χάσαμε ένα και της είχα πει να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι από την Αφρική. Μετά το χάσαμε γιατί με έβαλε σε μια διαδικασία να σκεφτώ αν είναι εύκολο και πώς είναι όλη η διαδικασία, ήρθε ο κορονοϊός μετά και δυστυχώς δεν το κάναμε. Το ήθελα πάρα πολύ, ακόμα το θέλω, απλά τώρα δεν ξέρω αν έχω τις αντοχές».