Νίκος Συρίγος: «Όσο γνωρίζω την Ελεωνόρα Ζουγανέλη αντιλαμβάνομαι πόσο βαθιά ξεχωριστή είναι»

Σπάνια εμφανίζεται τόσο εκδηλωτικός

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νίκος Συρίγος: «Όσο γνωρίζω την Ελεωνόρα Ζουγανέλη αντιλαμβάνομαι πόσο βαθιά ξεχωριστή είναι»

Ο Νίκος Συρίγος βρέθηκε καλεσμένος στο The Break με τη Βάσω Λασκαράκη, όπου μίλησε εφ' όλης της ύλης για τη ζωή του και τον έρωτα, ενώ έδωσε εύσημα στην παρουσιάστρια για τον τρόπο που τον προσέγγισε στο θέμα της σχέσης του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και μίλησε ανοιχτά.

Συγκεκριμένα η Βάσω Λασκαράκη ρώτησε τον Νίκο Συρίγο, αν ως δημοσιογράφος θα ρωτούσε τον... εαυτό του, για την προσωπική του ζωή με εκείνον να απαντάει έκπληκτος: «Τι θέλεις να με ρωτήσεις; Εξαρτάται, ωραία το πήγες. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου, θα το ρωτούσα, αλλά υπάρχει η κόκκινη γραμμή».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που διαχειρίζεται τη σχέση του με την ερμηνεύτρια, όσον αφορά τα ΜΜΕ: «Είναι όλα διαχειρίσιμα όταν ερωτεύεσαι, είτε είσαι δημόσιο πρόσωπο, είτε βγαίνεις εκείνη την στιγμή από το σπίτι σου, ερωτεύεσαι με τον ίδιο τρόπο».

Δείτε επίσης: Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Νίκος Συρίγος: Νέα κοινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι - Έκλεψε την παράσταση η τραγουδίστρια με την είσοδό της

Και συμπλήρωσε: «Είναι όλα αυτά τα ωραία που σου προκαλεί μεγάλη δύναμη στη ζωή σου. Όταν μπήκα στη διαδικασία να ερωτευτώ, δεν σκέφτηκα, ούτε ποια ερωτεύτηκα, ούτε αν θα έχει όλο αυτόν τον θόρυβο που έχει μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο προσώπων που είναι αναγνωρίσιμα στον κόσμο».

Ο Νίκος Συρίγος αναφέρθηκε και στη γνωριμία τους, ενώ τη χαρακτήρισε «ξεχωριστή». «Με την Ελεονώρα γνωριστήκαμε σε μία συνέντευξη, της είπα δημόσια ότι είναι όμορφη, αλλά δεν ήταν σε τέτοια φάση τότε. Είναι ξεχωριστός άνθρωπος, όσο γνωρίζω την Ελεωνόρα αντιλαμβάνομαι πόσο βαθιά ξεχωριστή είναι», δήλωσε αμέσως μετά.

Και έκλεισε αυτό το μέρος με μία αναφορά στον έρωτα: «Ήμουν απ' τα παιδιά που έγραφα τα ραβασάκια των φίλων μου, επειδή έγραφα καλά, ζούσα τον έρωτά τους, προσπαθούσα να τους δώσω συμβουλές. Με έχει παιδέψει πολύ ο έρωτας, γιατί θέλω να τον ανακαλύπτω και του δίνω πολύ χώρο όταν έρχεται στη ζωή μου. Είναι μεγάλη δύναμη».