Ναταλία Γερμανού: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια – Αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε στον αέρα της εκπομπής της

Το ανακοίνωσε η ίδια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια – Αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε στον αέρα της εκπομπής της

Έντονα ερωτήματα προκάλεσε η απόφαση της Ναταλίας Γερμανού να αποχωρήσει από το πλατό, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, Καλύτερα δεν γίνεται, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου. Η παρουσιάστρια σηκώθηκε για λίγα λεπτά χωρίς να πει κουβέντα, με τους συνεργάτες της να αναλαμβάνουν το «τιμόνι» της εκπομπής ώστε να μην υπάρξει κάποιο κενό, και να δίνουν πάσα σε break.

Η Ναταλία Γερμανού συνέχισε να λείπει και μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ενώ επέστρεψε μετά από βίντεο που προβλήθηκε, απολογούμενη στους τηλεθεατές. Εξήγησε πως υπήρχε ένας πολύ σημαντικός λόγος, όμως δεν θέλησε να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. «Συγγνώμη για την ολιγόλεπτη απουσία, συνέβη κάτι σοβαρό, αλλά είναι υπό έλεγχο», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια επιστρέφοντας.

Δείτε επίσης: Ναταλία Γερμανού: Αποχώρησε ξαφνικά από το πλατό του Καλύτερα Δε Γίνεται - «Συνέβη κάτι σοβαρό»

Δείτε το απόσπασμα στην αρχή του παρακάτω βίντεο:

Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε η Ναταλία Γερμανού

Λίγες ώρες αργότερα δόθηκε η απάντηση στα ερωτήματα, με την Ναταλία Γερμανού να ανεβάζει μία φωτογραφία με την θεία της και να αποκαλύπτει πως έφυγε από τη ζωή. Στο στιγμιότυπο της παρουσιάστριας είναι σε παιδική ηλικία και παίζει μαζί της, κάτι που συνόδευσε με την λεζάντα: «Τα καλοκαίρια μου δεν θα είναι ίδια χωρίς εσένα πια».

Η φωτογραφία που ανέβασε η Ναταλία Γερμανού

Το σχόλιο της παρουσιάστριας για το «Άντε κουκλίτσα μου» του Κανάκη

Μέσα από την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού τόνισε χθες σχετικά με τα σχόλια του Αντώνη Κανάκη για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Ήταν η φράση αυτή που δεν άρεσε ακόμα και στους πιο φανατικούς του Ράδιο Αρβύλα, το “Άσε μας κουκλίτσα μου” στον Στέφανο Κασσελάκη. Μπορεί να του ξέφυγε εν τη ρύμη του λόγου, μπορεί και όχι, δεν είμαι στη σκαλέτα ή στο μυαλό του. Το “Άσε μας κουκλίτσα μου” το λέμε γενικά, αλλά δεν το απευθύνουμε σε αρχηγό κόμματος που έχει δηλώσει ευθέως ότι είναι ομοφυλόφιλος. Δεν το λες».

«Ακούω τη φωνή του Γιώργου Λιάγκα στα αυτιά μου να λέει “για να το έλεγα εγώ αυτό”», συμπλήρωσε με τη σειρά του ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, με την Ναταλία Γερμανού να συμφωνήσει απόλυτα: «Έχει δίκιο. Κάνε εικόνα τον Λιάγκα να σχολιάζει τον Στέφανο Κασσελάκη στο τρακτέρ και να λέει “άσε μας κουκλίτσα μου”. Στο Σύνταγμα θα ανάβαμε φωτιά και θα τον καίγαμε ζωντανό».