Μυρτώ Αλικάκη για Πέτρο Λαγούτη: «Από την στιγμή που το είπε στα παιδιά, ήταν η αρχή της θεραπείας του και μπόρεσα ξανά να τον στηρίξω»

Τι δήλωσε για τις σχέσεις τους σήμερα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μυρτώ Αλικάκη για Πέτρο Λαγούτη: «Από την στιγμή που το είπε στα παιδιά, ήταν η αρχή της θεραπείας του και μπόρεσα ξανά να τον στηρίξω»

Η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «I love ΣουΚου» την Κυριακή στον ΑΝΤ1. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια μίλησε με την Μπέττυ Μαγγίρα εφ' όλης της ύλης, με ένα σημαντικό κομμάτι της κουβέντας τους να αφορά το διαζύγιό της με τον Πέτρο Λαγούτη, την δική του απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό στον τζόγο και τις σχέσεις τους σήμερα.

Σε πρώτο στάδιο η Μυρτώ Αλικάκη αποκάλυψε πως: «Καταρχάς δεν μπορούσα πάντα να τον στηρίξω. Δεν είμαι κάποια Αγία. Κατά περιόδους δεν μπορούσα καθόλου να τον στηρίξω. Σίγουρα από τη στιγμή που αποφάσισε να πει το οτιδήποτε, γιατί τότε το είπε και εκείνος στα παιδιά γιατί εγώ δεν τους είχα πει τίποτα μέχρι τότε, θεωρούσα ότι είναι μια δική του δουλειά το να το κάνει, σίγουρα αισθάνθηκα ότι αυτή ήταν η αρχή της θεραπείας του. Και σίγουρα ήταν η στιγμή εκείνη που μπόρεσα ξανά να τον στηρίξω».

Δείτε επίσης: Μυρτώ Αλικάκη: «Μου λείπει πολύ που...» - Συγκινεί η Μυρτώ Αλικάκη με την εξομολόγησή της για την απώλεια του πατέρα της

Η Μυρτώ Αλικάκη για τις σχέσεις της σήμερα με τον Πέτρο Λαγούτη

Και κατέληξε όσον αφορά αυτό το κομμάτι: «Σίγουρα, επίσης, το γεγονός ότι θεραπεύτηκε έχει βοηθήσει πολύ. Δηλαδή πέρα από την δική μου προσπάθεια, είναι η δική του προσπάθεια και απέναντι στον εαυτό του και απέναντι σε ό,τι από κοινού δημιουργήσαμε και θέλουμε να προφυλάξουμε».

Η Μυρτώ Αλικάκη αποκάλυψε στη συνέχεια ότι με τον Πέτρο Λαγούτη λένε πια ακόμα και για τις νέες σχέσεις τους. «Δεν σου λέω ότι είναι το πρώτο πράγμα που θα συζητήσουμε, όμως ναι. Είναι σχέσεις οικογένειας. Είναι δηλαδή αυτό που έχεις με την οικογένεια σου», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια, για να συμπληρώσει: «Καμιά φορά μπορεί να μη χρειάζεται να πεις όλα όσα θα πεις με την κολλητή σου αλλά ξέρεις ότι ο άλλος ενδιαφέρεται και καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από αυτά που του λες, γιατί υπάρχει βαθιά γνώση και καλή διάθεση».